24 évesen érettségivel mit kezdhetek? Tudnátok segíteni? Lent!
Én 26 évesen nem bölcsész diplomával 70-ért vagyok adminisztrátor.
Mivel még nyilván megvannak az ingyenes féléveid elkezdhetsz valamilyen egyetemet/fősulit, bár nem éri meg még mérnöknek sem tanulni, hacsak nem akarsz külföldön dolgozni.
Az OKJ-k/felnőttképzések között pedig sok felesleges van, szerintem leginkább a pénzügyesek hasznosak.
Mindenképpen tanulj tovább. Persze az még egy bő év. Addig van időd kitalálni, mit akarsz tanulni.
Én még egyetemista vagyok, emellett nettó 100-ért adminisztrátor. De ez nagyon kevés, ha lenne egy gyerekem, már nehezen élnénk meg belőle. Érettségivel pedig előrelépési lehetőség nincs.
Ha lediplomázol, olyan szakon, amiben jó vagy, akkor lehet ugyan, hogy eleinte nem keresel többet egy érettségizettnél, viszont téged előléptethetnek. Egy érettségizettet nem nagyon fognak. Esetleg ha lediplomázik.
Szóval keress valamilyen állást, és találd ki, mit tanulnál. Jól fogsz járni vele :)
"Mindenképpen tanulj tovább. Persze az még egy bő év."
Dehogyis!Itt lesz még a pótfelvételi augusztus elején!
Kedves kérdező!Próbáld meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!