Beszélnek a friss diplomás fiatalok nyelveket, vagy nem?
Én most keresek állást, 2 nyelvet beszélek, de úgy látom, hogy nem sok reményem van tapasztalat nélkül. A fejvadász biztat, hogy nehéz olyan embert találni, aki jól beszél angolul. Ezt nehéz elhinnem, hiszen most már minden diplomához kell nyelvvizsga.
Pályáztam egy-két helyre már, de még csak interjúra sem hívtak be. Ja, dolgoztam már pár évet, de olyan speciális munka volt, hogy semmi ahhoz hasonló nincs.
Spanyol a másik. Itt nem nagyon keresik, sajnos.
Igen, egyébként fejvadászok hivogatnak, de mindenhova utazni kéne, itt helyben nincs munka. Költözni nem tudok, mert kicsi gyerekeim vannak, és itt a nagymama. Ha elköltöznénk, nem tudnék igazából dolgozni, mert ki vigyáz a gyerekekre? Ilyen kicsi korban sokat betegek. Valószínű ezért is nehéz most nekem munkát találni, bár a fejvadászok azt mondták, hogy ez nem szempont. Szerintem meg igen, csak nem vallják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!