Milyen szintű nyelvtudás kell?
Ha nem értékesítős vagy ügyfeles pozícióba mész (ahol nyilván külföldiekkel kell angolozni), akkor mindenhol elég a kommunikációképes angol, azaz értsd meg őket és vica versa, ezt nevezik kb. erős középszintnek.
Teszteld le magad, nézz CNN-t vagy filmet, ha van egy pl. 10 perces blokk amit átfogóan megértesz és te angolul pl. egy párbeszédben nem nyögvenyelően tudnál is válaszolni, hozzászólni ehhez, akkor ezen a szinten vagy.
Attól függ milyen állásra gondolsz?
(Én informatikával foglalkozom, de ügyfelekkel, úgyhogy muszáj megértenem akárki akármilyen akcentussal beszél... és akármit kérdez, muszáj válaszolnom, ha elsőre nem is értem, szóval nekem felsőfok kell)
A tárgyalási szint meg a folyékony az felsőfokot jelent, a kommunikációképes, megfelelő szint kevesebbet, erős középfokot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!