Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fél óra is túlórának számít?

Fél óra is túlórának számít?

Figyelt kérdés
Van, hogy 30-60 perccel előbb kell mennem (bébiszitter vagyok), és van, hogy fél-egy órával tovább vagyok. A hapsi azt mondta, ezeket írjam, és majd elszámolunk, de mivel csak az egész órák után mondja, nem vagyok benne biztos, hogy a félórákat is ideérti. Egyébként kissé alul vagyok fizetve, teljes munkaidőben dolgozom, és ha lebontjuk a havi fizumat, 330 az órabérem - akkor a túlóra is ennyit ér? Vagy hogy van ez egy átlag munkahelyen? (Tudom, hogy ez nem túl átlagos.)
2012. máj. 20. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
én egy kávézóban dolgoztam és ott számított. ha ráhúztam fél órát akkor azt írtam a naptárba hogy 8,5 óra. volt hogy csak negyed óra volt de azt nem írtuk be. a félórákat viszont igen.
2012. máj. 20. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok.a 330 az tényleg nagyon nem sok...ma már a takarítóknak is 600as órabért kellene adni. én kétéve dolgoztam a kávézóban és ott úgy volt hogy 400 volt az órabér és ha fél óra volt a túlóra akkor az a fél óra plusz 200 ft volt. 8órára lenne 400 ftal számolva 3200 a napi bérem, + ha volt túlórára fél óra akkor +200 és 3400et kerestem az nap.
2012. máj. 20. 20:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Azt hiszem, tényleg mondani fogom a plusz fél órákat is, bár félek, hogy majd megütközik a mennyiségen, mert a pasi tényleg majdnem minden nap késve ér haza. Lehet, hogy majd megkérem őt, írjuk együtt az ilyeneket, ne én írjam itthon magamnak, mert aztán az lesz, hogy ez nem is igaz, meg stb. Meg végül is úgyse túl korrekt a fizum, szóval azok a félórák is sokat számítanak nekem, még ha csak 160 forintot is érnek, legalább a bkv-ra lesz mit költeni.
2012. máj. 20. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
így van tedd azt. És igen írja ő is és te is! mi is így csináltuk és amikor a főnököm kiszámolta az órákat és h mennyi lesz a fizum akkor mondta hogy én is számoljam át az órákat és hogy mennyi lesz a pénz :) így mind a ketten átnéztük és mindig stimmelt!
2012. máj. 21. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!