Szerintetek ez is Zepter? Ez is csak átverés?
Figyelt kérdés
Tisztelt pályázó!
Megérkezett hozzánk a jelentkezése, első körben úgy döntöttünk, hogy szívesen találkoznánk Önnel személyesen.
Röviden rólunk annyit, hogy mi egy multinacionális cég vagyunk, 3 fő jelentkezését várjuk.
Feladatkör:
- árajánlat készítés
- megrendelések nyomonkövetése
- adminisztratív feladatok
- ügyfelekkel való kapcsolattartás
A továbbiakban személyes találkozó keretében adnánk lehetőséget.
A találkozó időpontja: 2012.05.21. 13 óra. ( kontakt személy: Karsai Kitti)
Címünk: XIII. kerület Váci út 187.
( M3-as metró Újpest-városkapu , Tesco előtt található 2. irodaépület)
Fényképes önéletrajzzal legyen kedves érkezni!
Előre is köszönjük!
Tisztelettel:
Karsai Kitti
2012. máj. 20. 11:19
1/2 anonim válasza:
Igen, ez a Zepter székház címe (tudom mert sokat járok arra). És nem írják bele a cégnevet... Nagyon gáz:S
2/2 anonim válasza:
Ugyanilyenen voltam múlthéten. Csak akkor 12embert kerestek, kiválasztottak, tanfolyam volt, és láttuk, hogy a tanfolyam másról sem szól csak az értékesítésről. Plusz, a kiválasztásunk után is újabb és újabb csoportok jöttek ugyanarra. Csak és kizárólag értékesítőket keresnek. Mikor rákérdeztünk a menedzsernél, ő mondta, hogy mindenki mindent csinál, 1 hétig házibemutató, aztán irodai, aztán szórólapozás és a végén kiderül miben vagy jó. Aztán majd azt csinálod, de ez még mind a próba, a jutalékot meg felveszi más.Átverés az egész, csak nem tudom miért hirdetik így, miért nem úgy, mint más hasonló cégek, hogy dmre keresnek embert vagy házalásra. És akkor menne az akinek ehhez van gyomra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!