Nyári munka vagy diákmunka milyen a mekiben?
egyik ismerősöm volt ott tavaly nyáron és azt mondta ,hogy nehogy mekibe menjek diákmunkára,mert nagy a hajtás és üvöltöznek az emberrel és aki nem szimpi nekik annak nem is fizetnek normálisan, meg csomó mindent levonnak a fizetésből ha kiborítottál egy kis krumplit már annak az árát is levonják, 1 hónapig végig csinálta mert kellett neki a pénz ,de azt mondta szinte szenvedés volt ott lenni abban az 1 hónapban és senkinek sem ajánlja..
a diákokat szerintem sok helyen lenézik..
Én lehúztam egy pár hónapot tavaly nyáron a McDonald's fastfood étteremben, és elég rendesen kikészít!
Rövidtávon (1-3honap) semmiképpen ne menj, ha csak nem SOS-be kell a pénz, de hosszútávon már nem annyira rosz, mert megtanulod a kajakészítés csinyát-binyát és már nem szerencsétlenkedsz, hanem normálisan tudsz dolgozni!
A fizetés magyar viszonylatokban átlagos, de ha teheted menjél külföldre, és ott a 2-3X-sát is megtudod keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!