Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyári munka vagy diákmunka...

Nyári munka vagy diákmunka milyen a mekiben?

Figyelt kérdés
Miket kell csinálni, mikor kell dolgozni, mennyit kapnak ?
2012. máj. 18. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:

egyik ismerősöm volt ott tavaly nyáron és azt mondta ,hogy nehogy mekibe menjek diákmunkára,mert nagy a hajtás és üvöltöznek az emberrel és aki nem szimpi nekik annak nem is fizetnek normálisan, meg csomó mindent levonnak a fizetésből ha kiborítottál egy kis krumplit már annak az árát is levonják, 1 hónapig végig csinálta mert kellett neki a pénz ,de azt mondta szinte szenvedés volt ott lenni abban az 1 hónapban és senkinek sem ajánlja..

a diákokat szerintem sok helyen lenézik..

2012. máj. 18. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
kedves előző ez egy gyorsétterem ha valaki kér valamit azonnal akartja megkapni teháét pörögni kell még szép h hajtás van ha nem csinálsz semmit akkor meg jo hogy piszkálnak folyton. am kb mindent csinálnak a diákok a kaja készítéstől a felmosásig kb egy manager meg egy tanito van aki feljebb van mint a többiek egy mekibe azonkivül kb bárkit bárhova beoszthatnak
2012. máj. 18. 19:34
 3/3 anonim válasza:

Én lehúztam egy pár hónapot tavaly nyáron a McDonald's fastfood étteremben, és elég rendesen kikészít!

Rövidtávon (1-3honap) semmiképpen ne menj, ha csak nem SOS-be kell a pénz, de hosszútávon már nem annyira rosz, mert megtanulod a kajakészítés csinyát-binyát és már nem szerencsétlenkedsz, hanem normálisan tudsz dolgozni!

A fizetés magyar viszonylatokban átlagos, de ha teheted menjél külföldre, és ott a 2-3X-sát is megtudod keresni!

2012. máj. 21. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!