Mit lehet tudni a merdint kft-ről? Dolgozott már nekik valaki?
Figyelt kérdés
A merdint kft ausztriába közvetít ki magyarokat húsipari munkára.Érdekelne,hogy mennyire korrektek?Mik a tapasztalatok?Előre is köszi a válaszokat!2012. máj. 16. 18:52
11/19 anonim válasza:
Szia! ma voltam szerződést kötni...beisjelentettek csak a széklet lelet miadt csak 18-án mehetek ki mert túl hamar csináltattam 5 hó 11-én. Mire megyek ki akkor már nem lesz benne az 1 hónapba de ezt én nem tudtam vagyis nem mondták és a papíron is csak az erkölcsinél volt feltüntetve hogy nem lehet 1 hónapnál régebbi :SSS(Mi ebből a tanulság hogy azokat kell legutoljára hagyni)fúll ideg lettem mert 18-ig megkell csináltatnom..Pedig én azt hittem szerződéskötésig kell mindennek meglenni...Így játam..lertam hogy legalább te ne ess bele ugyanebbe a hibába sok szerencsét szia
12/19 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszi,majd figyelek rá! A barátaid már kiértek,vagy együtt mentek? Azt nemtudod véletlen,hogy folyamatos a felvétel,vagy csak ha nincs meg a létszám?Nyáron több esély van bekerülni?
2012. jún. 11. 20:35
13/19 anonim válasza:
Hétfőn mentek ki a barátnőmmék Miskolcról a búzáról vitték őket kisbusszal 8-an mentek:)..a szállás jó együtt is vannak a barátjával.Majd ma beszélünk skypon ha valamit megtudok megírom:)Hát mi Április végén voltunk az elbeszélgetésen szóval abból kifolyólag szerintem mindig visznek ki embereket..nekünk a bejelentett munka miadt nem sikerült hamarabb mennünk..megkellett várni a 30 napot:)majd még ma írok ha tudok valamit
14/19 A kérdező kommentje:
Na megtudtál valamit a munkáról is? A szállások állítólag nemrosz. Inkább a meló hangzik húzósnak.
2012. jún. 16. 09:35
15/19 A kérdező kommentje:
Na a munkáról már nem tudsz mit mondani? Annyira csak nem lehet szar:) vagy mégis? Mesélj,ha ráérsz!
2012. jún. 23. 22:12
16/19 anonim válasza:
Szia!Kemény a meló de birható az ujjaim bevoltak dagadva de mindennek fejbe kell eldölnie és fogod birni!Majd még írok szia
17/19 A kérdező kommentje:
Oké! Várom a komplett "élménybeszámolót":) Nagyon sokat segítesz a döntésem meghozatalába! Köszönöm!
2012. jún. 24. 20:50
18/19 anonim válasza:
Ajánlom mindenki figyelmébe aki nem szeretne pofára esni és nem hisz a mesékben,,,,,,, Kettő hónapig voltam kint ennél a cégnél Németországban és azok akik a negatív válaszokra rosszindulatúan és lekezelően válaszoltak azok ottani beépített emberek akik a haverjuk cimborájuk által mentek ki és csakis a kiváltságos helyeket foglalják el a szalagsoron és semmi esetre sem mennek máshova dolgozni a kiképző helyről,,, viszont a betanulókat szó szerint leszarják,mert féltik a tetves kis munkájukat nehogy véletlenül egy jobb ember megszerezze tőlük,viszont nem írok ide többet mert németül titoktartási szerződést íratnak alá mindenkivel ,,persze ezt te nem tudhatod mert nem tudsz németül és örülsz hogy végre dolgozhatsz... ha van kérdése bárkinek priviben írjon,, szívesen válaszolok.
19/19 anonim válasza:
Helló!
Még én is érdeklődöm a témában, de hozzászólnék.
Magyar húsiparban (csirke) dolgozom. Meló ezerrel, napi 10 óra minimum, sokszor 11-12 óra. Túlórát nem fizetik, csak a minbért. A csókosok itt is féltik a helyüket, nem dolgoznak, kijárnak cigizni óránként. Az új meg belegebed a munkába (keze, dereka tönkremegy, állandó felfázás stb.). Tehát ez nem újdonság, de a cég korrektségéről (beígért dolgok betartása, fizetések, stb.)tudna valaki hasznos infót adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!