Mit lehet tudni a merdint kft-ről? Dolgozott már nekik valaki?
Figyelt kérdés
A merdint kft ausztriába közvetít ki magyarokat húsipari munkára.Érdekelne,hogy mennyire korrektek?Mik a tapasztalatok?Előre is köszi a válaszokat!2012. máj. 16. 18:52
1/19 anonim válasza:
Szia!Te is a Miskolci cégtől mész ki dolgozni?Mi most indulunk 7-én a barátnőmmel és a párjával.Mi észak Németországba megyünk..ha esetleg már kint vagy akkor megirnád milyen?
2/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok semmit! Én csak most akarok jelemtkezni. Nehéz volt bekerülni? Mik a feltételek? Írj majd tapasztalatokat,milyen a meló.Köszi,sok sikert!
2012. jún. 6. 02:59
3/19 anonim válasza:
Szia nagyon könnyű volt bekerülni..Beadtuk az önéletrajzunkt emailen keresztül,aztán felhívtak hogy ekkor és ekkor bekell mennünk elbeszélgetésre,ott elmondanak mindent a munkarendet fizetést stb és ha akarsz menni akkor kitöltöd jelentkezési..A feltételek 1 hónap bejelentett munka ami lehet 4 órásba is csak a lényeg hogy meglegyen a 30 nap..Ha munkanélkülin vagy akkor az is jó.+ erkölcsit ki kell kérni,széklet ,vizelet,tüdőszürő leleteket megkell csinálni+ egészségbisztositási kártyát kell csináltatni + ha ezek megvannak akkor elkell menni az üzemorvoshoz ő ott megvizsgál megnézi a leleteidet és ha alkalmas vagy akkor mehetsz dolgozni:)Ja mi a cég üzemorvosához mentünk mert akkor nem kell fizetni adnak egy beutalót és azzal:)ha valami kérdésed lenne
5/19 A kérdező kommentje:
Helló! Persze,hogy van kérdésem:) 1. Ugye jóltudom,hogy nem kell nyelvtudás? 2. Gondolom változó,de nektek mennyi pénzt igértek? 3. Ha munkanélkülin vagyok akkor is legalább 30 napot kell igazolni? 4. Nem volt semmilyen felvételi,csak a beszélgetés? Úgytudtam van valami vizsgaszerűség. Egyenlőre ennyi jutott eszembe. Köszi a segítséget!
2012. jún. 6. 17:25
6/19 anonim válasza:
1 kérdésedre:Nem kell nyelvtudás, mert ahova megyünk dolgozni ott csak magyarok dolgoznak azon a részlegen..magyar ügyintézők magyar orvosok vannak kint:)2.kérdésedre:Az első 3 hét betanulás napi 12 óra ..de lehet több is arra 33 eurót adnak egynapra + az itthoni minibárbér.3 kérdésedre:Igen annyit kell igazolni 30 napot és az folyamatosnak kell lennie a szerződéskötésig. 4 :Nincs felvételi Heti 6 napot fogunk dolgozni hétfőtöl szombatig a műszak egy kicsit rossz lesz mert hajnal 2-töl délután kettőig.. délután 2-töl hajnal 2-ig .A szállásba nem kell adnod semmit azt ők álják.Mi kérdeztük milyenek a szállások annyit mondtak rá itt Miskolcon ,hogy olyanok amilyen emberek lakják..szóval van ami szép..és van ami nem.De ha nem tetszik akkor szólunk a kinti ügyintézőnek és átraknak más szállásra. Küldök linket ami hasznos ..
7/19 anonim válasza:
8/19 A kérdező kommentje:
Na azthiszem mindent tudok,amit te is:) Már csak az érdekel,hogy milyen élesben?Remélem már tudsz infókat a szállásról,munkáról is. Nagyon sok sikert nektek! Szerintem én is teszek 1 próbát. Biztos nem leányálom,de ha megszokod kibírhatónak hangzik.
2012. jún. 7. 14:33
9/19 anonim válasza:
Köszönöm szépen remélem jó lesz..Nem leányálom de muszály menni.Neked is sok sikert és még az is lehet hogy találkozunk:)
10/19 A kérdező kommentje:
Ha eljutok odáig,hogy kint vagyok megkereslek és a vendégem leszel egy fáslira meg egy lóbalzsamra a sok hasznos infóért!:D kösz még1x és várom a tapasztalatokat továbbra is!
2012. jún. 7. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!