Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha eltelt egy hét az állásinte...

Ha eltelt egy hét az állásinterjúm óta, attól még van rá esély, hogy megkapjam a munkát vagy már hagyhatom a p. ba?

Figyelt kérdés

Múlt hét kedden voltam interjún egy kisebb cégnél, második forduló volt, az ügyvezetővel kellett beszélgetni. Én nagyon pozitívnak éreztem, de ez ugye még nem jelent semmit. Akkor azt mondta, hogy mihamarabb értesítenek az eredményről, vagy a hét vége fele, (ez a múlt hét) vagy ezen a hét elején...

Hát már lassan itt is hétvége lesz! Annyira idegesít! Mi van ilyenkor? Lehet, h nem én vagyok a befutó, de lehet az is, h valami miatt csúszás van...Szerintetek? Várhatom még, hogy felhívnak? (Amúgy normálisnak tűntek, a HR-esek is)

2012. máj. 16. 11:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát nem lehetetlen, de azért már egyre kevesebb reményt fűzz hozzá. :( Nyilván lehet csúszás is, de inkább az a helyzet, hogy nem téged választanak. Sok sikert az álláskereséshez!
2012. máj. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!