Bölcsész (tanár) BSC + MSC magyar/pedaógia tanár vagyok. Mindjárt végzek, van esély hogy egyből munkát találjak?
közszféra, versenyszféra... ha a jelenlegi lakóhelyemen egy gimnáziumban találnék helyet, akkor az közszféra lenne igaz?
na de mi a versenyszféra?
" funkcionálisan analfabéta"
ezt a "beszólást" most sikerült találnod az interneten, vagy gondolkodtál rajta egy kicsit?
bunkó. megy a jelentés meg a minusz
Kinek a szekere nem megy? Na, akkor ha már itt vagyok, segítek is. Nézd ezt a linket:
A közalkalmazottak 3 évente kerülnek magasabb fokozatba. Az osztályokat itt találod:
Ez alapján talán meg tudod nézni, esetleg ha beírod, hogy bérkalkulátor 2012 a keresőbe, akkor azt is kiszámolhatod, hogy mennyi ehhez a nettó.
Arrogancia? Lehet, hogy arrogancia, de nem én voltam, akinek először szemet szúrt a butaságod, amivel nem is lenne gond, ha utána a hárításod nem lett volna olyan szánalmas. Én veled ellentétben nem képzelek se kevesebbet, se többet magamról, mint ami vagyok, egy átlag ember, semmivel sem vagyok okosabb az átlagnál, csak érdekes módon, mindig a nálam butábbak hiszik magukat szellemi elitnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!