Érdekes. Az addig oké, hogy fitness-szalonban legyen vékony még a recepciós is, az is rendben van, hogy mosolygós legyen, de már a melle nem tökmindegy?? Ha nagyobb mellei vannak, akkor nem jó recepciósnak? Fura..
2012. máj. 16. 01:43
2/8 anonim válasza:
azért mert a finessideál a kicsit lapos csaj(mert ugye ledolgozta a mellét) de szerintem ez egyáltalán nem kirekesztő. ide ilyen kell és kész.most ez ugyanaz mintmikor pakolási munkákra fiukat hívnak. vagy melegklubba melegeket...egy szoliszalonba is furán veszi ki magát ha temeg hofehérvagy télen nyáron.mivel egy fitnessdívát megfizetni pultosnak kicsit gáz lenne ezért az ideálhoz hasonlót választanak.a tulajnak meg a kismellü a preferenciája hát lelke rajta
2012. máj. 16. 06:37
3/8 anonim válasza:
Az igen! Önéletrajz VAGY 2-3 fotó!
Én biztos nem jelentkeznék ilyen helyre... Mondjuk a mellem már kizáró ok is lenne :D
Eszméletlen. Ez az az állás, ahol az alkalmazott pár hét után boci szemekkel panaszolja, hogy kikezdett vele a tulaj, és ő nem is érti, hogy történhetett...
2012. máj. 16. 06:39
4/8 anonim válasza:
Sehol sincs az előírva hogy testi adottságok alapján nem lehet eldönteni hogy kinek adja a munkáltató az általa kínált állást.
Ha ő egy kis mellű, modell alkatú lányt akar akkor szíve joga így hirdetni. Akár még azt is beleírhatja hogy kaukázusi típusú vagy kék szemű lányt keres.
Nektek jutott először eszetekbe szexuális zaklatás. Vajon miért....
2012. máj. 16. 07:31
5/8 anonim válasza:
Ha nem egy fitneszteremről lenne szó hanem egy sima irodai állásról, azt mondanám mekkora szemét és mehet a per!
Ugyanakkor szerintem a logika alapján érdemes az ilyet szemlélni!
ha férfi fehérneműt árulok, bizony nem 150 kilós, iszonyat szőrös 60 éves férfit keresek hanem izmos, csupasz 20(esetleg 30) éveset.
A kis mell előírását egy kicsit túlzásnak tartom de a többiben nem találok semmi kivetnivalót!
A fényképes önéletrajz és-vagy 2-3 fotó meg számomra úgy értendő hogyha még nem volt munkája vagy nem releváns akkor önéletrajzot minek küldjön. menjen egy kis levél és pár kép.
2012. máj. 16. 08:08
6/8 anonim válasza:
Amerikában ezért simán be lehetne perelni. Itt bármit lehet. Én nem jelentkeznék erre az állásra, az tuti. Szerintem nem alaptalan a szexuális zaklatás feltevés. Még jó, hogy nem bikinis, vagy pucér fotót kér.
2012. máj. 16. 08:49
7/8 anonim válasza:
Mi ez a nagy álszentség? Azt is írhatta volna hogy reprezentatív megjelenésű, de ő pontosan tudta hogy milyen alkatú lányt akar alkalmazottjának az ELIT FITNESS-WELLNESS termébe. Ez olyan mintha mindenki felháborodna hogy miért angol nyelvtudással keresnek valakit, miért nem jó nekik a német.
2012. máj. 16. 10:56
8/8 anonim válasza:
De egy edzőterembe miért modellalkatú kell?? Miért nem egy izmos felépítésű? :D Én spec járok fitness terembe, napi 2-3 órát lezúzok, eléggé izmos vagyok, de nem vagyok kis mellű, hanem normál. Akkor ezek szerint labdába sem rúgnék? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!