Mit csináljak, nem bírom tovább külföldön?
Németországban dolgozom egy uniós munkahelyen, közalkalmazott vagyok. Már 4 éve ott vagyok, de nem bírom tovább, rettenetesen rühellem a munkámat, a munkahelyemet és hiányoznak az itthoni kapcsolataim és úgy általában az ország.
Mindenki hülyének néz, hogy haza akarok jönni, mert nagyon jól fizetnek még kinti viszonylatban is, de egyszerűen nem tudom tovább elviselni, hogy pénzre cserélem az életemet.
Nem kívánok itt senkit felháborítani, hogy sír a szám, közben tudom, hogy itthon örülni lehet, ha munkád van, de kérlek próbáljátok magatokat beleképzelni a helyzetembe, amikor lerombolod az életed, a személyiséged, pusztán a pénz miatt. 4 éve csinálom ezt, tényleg lassan ott tartok, hogy nem érdekel, ha másnap kenyérre sincs, de ezt nem. Valahogy csak megoldanám, hogy eltengődök otthon, nem? Akkor sokkal boldogabb lennék.
Ha boldogtalan vagy, és ennyire hazavágysz, akkor szerintem gyere haza. Mi is megélünk itt, többiek. Talán nehezebben, de meg lehet élni.
A boldogság szerintem mindig fontosabb, mint egy jó munkahely, vagy a pénz. Életed utolsó napjaiban a boldogságra emlékszel majd, nem a pénzedre.
Nincs értelme szenvedni, ez így tényleg nem jó. Gyere akkor haza.
Én pedig de szívesen mennék! :(
De persze nem ítéllek el, mindenkinek az a fontos, hogy ő maga boldog legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!