Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tehetek? Teljesen kiszolgá...

Mit tehetek? Teljesen kiszolgáltatott vagyok a munkahelyemen!

Figyelt kérdés
Egy vállalkozónál dolgozom,minden nap éjszakás vagyok.Minden hónapban 2 napot pihenhetek,többet nem enged.Pótlékot nem fizet.Sokszor 10-12 órát lenyomok,de csak 6 órában vagyok bejelentve.Ünnepnapok se számítanak,akkor is dolgozni kell ugyanannyiért.Szólni nem merek,mert akkor felvesz mást helyettem,jobbat meg sajnos nem találok,akárhogy is szeretném.Már teljesen a végkimerülés határán vagyok,mikor végre otthon vagyok sokszor 13-14 órát alszok.Nem tudtok valamilyen megoldást,hogy kinek lehetne ezt jelenteni,de azt se tudják meg,hogy én szóltam.Amúgy van egy kamu jelenléti,ami el van téve,ha lesz valami ellenőrzés.
2012. máj. 14. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress mást. Ha találtál, mondj fel.
2012. máj. 14. 11:10
 2/5 A kérdező kommentje:
De éppen ez a baj!Kisvárosban élek,nincs sok munkalehetőség!Éhenhalni meg nem akarok.
2012. máj. 14. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs is szükséged sok munkalehetőségre. Csak egyre, ahoa felvesznek.

Ha így állsz hozzá, soha nem fogsz tudni lépni. Pedig más megoldás nincs.

Szerinted a főnököd nem jönne rá pikk-pakk, hogy ki hívta rá az ellenőrzést? Vagy ha nem is: tényleg azt hiszed, hogy bármi változna? Megmutatná a kamu papírokat, aztán minden menne tovább a régiben.

2012. máj. 14. 11:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom,felmondtak már 1 páran pont ezért mert ezt csinálta velük.Az egyik csávó is nemrég mondott fel.Nameg azt hallottam,ha a munkaügyi kijön mindent néznek,és külön-külön elbeszélgetnek mindenkivel,akkor pedig tudnék mit mondani!
2012. máj. 14. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja! Természetesen ezt is megteheted. De számíthatsz rá, hogy utána a főnök az első adandó alkalommal kirúg.

Ezért célszerű ezt megelőzni. Csináljon amit akar, te lépj le.

2012. máj. 14. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!