Tudnátok segíteni tőzsdézéssel kapcsolatos kérdésemben?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni tőzsdézni.Az interneten nem nagyon találtam használható és ingyenes tananyagot, bár lehet hogy van.Több brókercég(?) honlapján regisztráció illetve számlanyitás után ingyenes oktatást tartanak( KBC Equitas), valamint találtam más oldalon(FOREX) internetes online webtanfolyamot.Kérdésem az lenne, hogy miként induljak el a tanulásban illetve egy KBC Equitas számlanyitásnál milyen hátulütői vannak a dolognak?Köszönöm előre is a válaszaitokat.2012. máj. 14. 01:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem vegyel par konyvet. Ha telejsen kezdo vagy a porftolio fuzeteket ajanlom neked (portfolio.hu).
Ha par ezer forintot is sajnalsz kiadni a konyvekre nem ajanlom, hogy tozsdevel foglalkozz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.A könyv nem is igazán jutott eszembe, mert az interneten nézelődtem, de akkor utánanézek a könyveknek is.
2012. máj. 14. 11:53
3/4 anonim válasza:
Felesleges pénzkidobás megvenned a könyveket, a könyvtárba menj el. Annyi hogy 10 évnél régebbit ne hozzál ki, de a legújabbakban sincs leírva hogy holnap mit vegyél.
4/4 anonim válasza:
A tőzsdézést nem lehet tanulni, és nem lehet mindig jól csinálni, sose hibázni. Ebbe bele is szoktak roppanni sokan. Ez egy olyan dolog, hogy van hozzá tehetséged és affinitásod, vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!