Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ismeri valaki a Blueberry...

Ismeri valaki a Blueberry Hungary nevű céget?

Figyelt kérdés
Hétfőn lesz egy tájékoztatójuk, állás ügyben, nem tudom, nem hasonló-e, mint a Zepter.
2012. máj. 10. 17:06
 1/4 Smartguy86 ***** válasza:
Tájékoztató? Tehát nem interjú és akárhányan mehetnek oda és egyszerre lesznek felvilágosítva? Mert ha igen, akkor ez tuti biztos, hogy ügynökmunka lesz... Fix állásra ilyen tájékoztatókkal nem keresnek munkaerőt. Ügynökösnél elmondják, hogy ha kihajtod a beled, akkor lesz BMW-d, meg tuti lakásod, gazdag leszel - CSAK szállítani kell az ügyfeleket. Aztán itt vége is az álomnak :D
2012. máj. 10. 19:19
 2/4 anonim válasza:
Engem pont ma hívott egy nő h hétfőn menjek erre az ominózus tájékoztatóra, aztán lesz egy személyes beszélgetés. Hát én elmegyek meghallgatom, és ha egy nagy szar és látom h átakarnak baszni akkor kalap kabát ott sem vagyok. De sztem meghallgatni meg lehet:) lehet h nem is annyira rossz. nem tudom, nincs sok munkatapasztalatom
2012. máj. 17. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:-)

Ott voltam az összejövetelen, volt egy termékbemutató / különleges minőségű, gyógyhatású, természetes anyagokból álló táplálékkiegészítő /, a végén tértek rá a munka ismertetésére. Természetesen piramisépítő-jellegű, üzletkötői feladatokat kell ellátni. A termékek persze eléggé drágák / dollárban számolnak mindent /. Érdeklődtem a telefonos munkáról is, mert az is le volt írva a hirdetésben. Mondták, hogy értesítenek, de még semmi. Na, mindegy...

2012. máj. 18. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy tabletem blueberry :-D
2013. febr. 5. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!