Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik országba lehet könnyen...

Melyik országba lehet könnyen munkát találni és melyik városban konkrétan?

Figyelt kérdés

Van érettségim és angol nyelvtudásom,társalgási szinten beszélem.

Itthon nem jók a kilátások megélhetési szempontból.

Már gondolkodtam Ausztria vagy Németország,értek németül mert tanultam,de már beszélni elfelejtettem.

2012. máj. 3. 19:00
 1/1 teleka ***** válasza:

Szia!

Londont javaslom. Ott már bevett gyakorlata van a nem anyanyelvike alkalmazásának, vannak kinti magyar szervezetek, akik segíthetnek az ügyintézésben, és viszonylag nagy százalékban sikerül magyaroknak elhelyezkedni.

Mindig van olyan, akinek nem sikerül (az általában nem akar dolgozni), de nem milliókról és luxuslakásról kell álmodni. Ha kevesebbel is megelégsze és itthoni viszonyletben jól akarsz keresni, akkor hajrá. Ismerek olyat is aki mosogat kint, de olyat is, aki egy cégnél titkárnő. Széles a skála.

Ausztriában inkább akkor van esélyed, ha van valami komolyabb végzettséged, ha nem, akkor nem várnak szuper munkák.

Sok sikert!

2012. máj. 4. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!