Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egeszsegugyon belul melyik...

Egeszsegugyon belul melyik munkaval lehet a legtobbet keresni itthon es kulfoldon?

Figyelt kérdés

Mindenkepp segiteni szeretnek az embereknek,de nyilvan en is jo megelhetest szeretnek.

Mutos orvos semmifelekeppen nem akarok lenni,tul nagy a felelosseg...

Koszi a tippeket!! :)

2012. máj. 3. 00:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Itthon ha van magánrendelése egy orvosnak abból jól lehet keresni, illetve a borítékokból, amúgy nem.

Külföldön bármilyen orvost megfizetnek, de még egy laborosnak is 20-25 font az órabére (Anglia).

2012. máj. 3. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:

nem tudom,mennyire egészségügy,de szerintem gyógyszerügynökként jól lehet keresni.

Mással, azzal nem. Max. ha magán kilinikán helyezkedsz el, de lehet ott sem adnak többet, mint a minimálbér...

Az orvost mondtam volna még egyébként...abból is sebész, de főleg nődoki, aki jól kereshet...(a para miatt)

külföldön bármilyen munkával jobban leehet keresni...

nem tudom, ápolón és orvoson kívül milyen dolgozókat keresnek még az e.ü-be...

2012. máj. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!