Mennyi fizetési igényt jelöljek meg? Vámügynökségnél vámügyintézőként. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Hónapok óta keresek munkát,már nagyon égető lenne.Vámügyintéző a szakmám.Megpályáztam sokadik állást egy vámügynökségnél,ma volt az első hogy "pozitív"visszajelzést kaptam.Minden feltételnek megfelelek,de kérdezik emailben a fizetési igényemet.Mennyit fizet egy vámügynökség?Gondolom napi 8 órában dolgoznak.Nekem kb havi 30ezer a benzinklts hogy kijárhassak a reptérre,ezt bele kell kalkulálnom az igénybe.Nagyon szeretném ezt a munkát.Kérem akinek van tapasztalata,írjon.Mielőbb választ kell adnom,nem akarok sem tul alacsony,sem tul magas fizetést mondani,mert akkor lőttek ennek a munkának is.Mi a reális pénz?Köszönöm!2012. máj. 2. 17:32
1/4 anonim válasza:
ha túl alacsonyan kérsz,tuti tied az állás
gondolom tapasztalatod nincs
a szakmás egy gyors tanfolyam
így nem kérhetsz túl sokat, vagy inkább reálisat, nem véletlenül te kaptál pozitív visszajelzést...
csak mert nekem így lett munkám.
összeget nem merek írni, de az sem mindegy melyik régióban vagy...
3/4 A kérdező kommentje:
6 éves munkatapasztalatom van ebben a szakmában,de még az unió előtt,mert közben szültem.Most vissza szeretnék térni ebbe a szakmába.8 éve nettó 160 000 ft-ot vittem haza,gyanítom hogy ennyit nem fizetnek vámügynökségek..Az egy kis vidéki kft volt pest mellett,és én voltam egyedül vámügyintéző.
2012. máj. 3. 07:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!