Dolgozott már bárki közületek a Kempinski Hotelban vagy a Boscolo Hotelban?
friss: ugyan ez. a nettó és a brittó fogalmával szerintem nincsenek tisztában az ott dolgozók, az interjún teljesen mást mondtak nekem, mint ami eredetileg van ott. a munkával nem volt baj, könnyű belejönni abba, hogy mit hogyan és hol, azt szívesen csináltam. de minden más szr ott. állandó túlóra, ami nincs is megfizetve (a munkaidőm elvileg 16.30-kor lejárt, túlóráztam 19.40.-ig, de a 16.30-at kellett beírnom, mint távozás )
a napi 13 szoba volt, hogy napi 17-18 is volt, amit persze nem lehetett 8 órában megcsinálni, ha a vendég kitette a "don't disturb" táblát, elvárták tőled, hogy addig maradj, amíg le nem szedi, hogy tudj takarítani... kaja nincs, kajaszünet papíron van, de ha leülsz enni/pihenni picit, akkor végképp nem végzel a szobákkal... a nettó bérem annyi, hogy bérletet vettem, kifizettem a telószámlámat, hazaadtam egy keveset a szülőknek (még otthon élek), és ennyi, maradt kb. 40 ezer ft-om. nulla hétvége, heti 1 szabadnap, túlórák, és a fizu nincs 100 000!! undorító, nem ajánlom senkinek.
még a próbaidőm alatt jöttem el. vannak néhányan, akik régi bútordarabok, ők órabérben vannak ott, jobb pénzért persze. de amúgy szinte hetente cserélődik a brigád ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!