Ti a fizetésetekből hány forintot tudtok havonta félrerakni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 15:02
11/15 anonim válasza:
Durván 20-30,000 Ft-ot, ezt fizu után azonnal átutalom a megtakarítás számlámra és ott kamatozik.
12/15 cashy1987 válasza:
elég sokat dolgoztam hogy idaig jussak de most mar sikerul havi 7-800 eurot felre rakni es mosogatok tesomnal lakom ennyi dolgozz es sikerul hidd el
13/15 anonim válasza:
Én semmit,mert munkanélküli vagyok, azelőtt tudtam félretenni, most abból élek, de az összeg véges és nemsokára elfogy és akkor nem tudom mi lesz.
14/15 anonim válasza:
egy-két ezer forintot.párna alá.pedig mindketten dolgozunk a párommal.persze ha szülőknél laknánk könnyebb lenne,de azt nem akarjuk.
15/15 anonim válasza:
Én minden hónapban félrerakok 100 ezret... Aztán jön a kedves párom, és 40-et elkölt rezsire, 20-at albérletre, meg 30at kajára... Szóval 10k körül marad tisztán, pedig én minden hónapban szorgalmasan félrerakok 100k-t, csak a többit tankolom el/szórakozom el/stb.
Ilyen az élet, elég vacak a fizetés, pedig szívesen félretennék 200-at is, csak nem adnak annyit :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!