Szerintetek milyen olyan vállalkozások vannak amit kezdésnek mellékállásba lehet indítani?
Nos, a piacot tanulmányozva az utóbbi évben a következő kategóriákat találtam. Ügynöki értékesítés sok van. Ha jó a termék és jó a cég és felfele megy a hullám és ügyes vagy, baromira gazdagodsz. Ez az emberek nagy részének nem megy mert nem elég "szemfülesek" :) A következő érdemes kategóriák ahol nem kell másoknak eladni semmit, viszont tőkebefektetés szükséges, azokkal is sokat lehet keresni, de ha valaki nem jártas a kockázatkezelésben, stratégiák kiépítésében, vagy nem hajlandó ezeket mástól megtanulni, az hamar bukhat rajta. Egyel lejjebb találjuk azokat a dolgokat, ahol szakmai hozzáértés szükséges, pl. logo-tervezés, hasonlók, itt nincs kockázat, keveset lehet keresni, nem kell tőke, viszont angol tudás kell és nagy a verseny. Legalsó kategóriaként talán megemlíthetjük az összes olyan dolgot, amit bárki meg tud csinálni, pl. hangfelvétel begépelése, hasonlók. Ezekre ritkán van kereslet, és nagyon keveset lehet keresni, és ritka is az ilyen munka.
Következtetésképp még mindig egy dolgot fizet meg az élet a legjobban, mégpedig azt, ha megtanul az ember máshogy gondolkodni és cselekedni mint a nagy átlag.
Kiegészítésként egy jó youtube-os videóval is lehet keresni, feltéve ha több millió ember érdeklődését sikerül vele felkeltened.
És azoknak akik tele vannak ötletekkel azt javaslom, azon gondolkodjatok hogy az ötletetek hogyan teheti könnyebbé mások életét bármilyen szempontból. Ha sok embernek segítetek, meglesz mindenetek :)
Ezek a tapasztalataim, nem szentírás amit leírtam, bármikor jöhet valaki aki jobban tudja nálam, örömmel meghallgatom én is.
Ha kishal vagy és nincsenek éveid meg befektethető millióid a sikerre, akkor kiváltasz egy őstermelőit aztán mész paprikát árulni a piacra hétvégén!
Tuti biznisz!
Főleg ha mellette nyomsz egy kis csempész cigit is, csak be ne bukj!
A 30-40 ezred tisztán garantáltan meglesz naponta!
És az elsőt cáfolva egy kissé, én annyit mondok, hogy az internet agyonfigyelt és halott...
A pénz az utcán forog, nem a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!