Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinéztem egy céget szakmai...

Kinéztem egy céget szakmai gyakorlat szempontjából, de mit írjak nekik?

Figyelt kérdés
Nyárra szakmai gyakorlatot keresek. Lehetőleg Budapesten. Ki is néztem magamnak pár céget, csak ugye ki szeretném deríteni, hogy vesznek-e fel gyakornoki pozícióba embert. Szóval egyből valami motivációs levelet kellene írnom, vagy csak érdeklődni, hogy xy vagyok, szeretném itt végezni a szakmai gyakom.

2012. ápr. 17. 14:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Sőt, valamelyiknek nincs is e-mail címe, akkor csak hívjam fel őket?
2012. ápr. 17. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Tetszöl ge@i kő kóla?
2012. ápr. 17. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem indíts egy önéletrajzzal, és egy motivációs levél csatolással, a levélbe pedig írd bele, hogy gyakorlatra szeretnél jelentkezni hozzájuk(mikortól-meddig), és kérdezd meg, erre egyáltalán náluk van e lehetőség.
2012. ápr. 17. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag az érdeklődő leveled már egyfajta motivációs levél. Ha azzal indítasz, hogy ezért és ezért szeretnél náluk dolgozni (fantasztikus a cég, ezt akartad világ életedben csinálni, stb...), és hogy szeretnél náluk gyakorlatot szerezni, akkor nagyobb eséllyel mondják, hogy igen, nézzük meg az életrajzot is.

Szóval szerintem egyből motiv+CV-vel kezdj.

2012. ápr. 17. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!