Nem furák ezek egy álláshirdetés kapcsán?
Service desk operátori állás.
1. az expressz.hu-n lett meghirdetve, ami számomra kicsit komolytalan
2. behívtak interjúra egy kávézóba. Soha nem jártam még úgy, hogy nem a munkahelyre, az irodába hívtak volna, hanem egy kávéházba.
Nekem ezek elég furcsa körülmények. Szerintetek? Sajna vidékről rohangálok Pestre interjúkra, de úgy érzem, ezt kihagyom, mert rossz előérzetem van, és nem éri meg a vonatjegyet.
Szerintetek?
Az nem komolytalan, ha újságban hirdetnek meg állást.
De ha a cég bujkál, az gyanús. Ha ingyenes e-mail címe van, ha nem nevezi meg magát (legalább egy honlapcím formájában), ha nem ad meg előzetesen ellenőrizhető adatokat, az csak komolytalan lehet.
Sok a kamu állás az expresszen az biztos. Az mindenképpen gyanús ha ingyenes e-mail címet adnak meg ott.
A kávézós interjú sem feltétlen ad okot aggodalomra. Én is voltam már kávézóban interjúnk és állás lett a vége, nem is rossz:)
Igazából nekünk ennyiből nehéz leszűrni, hogy mi a helyzet. Nem ismerjük a pontos körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!