Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem megy a meló, felmondjak...

Nem megy a meló, felmondjak vagy várjam meg míg kirúgnak?

Figyelt kérdés

Rendes a hely ,jók a kollégák jó a vezetőség-próba időn még . Nem vagyok alkalmas az értékesítésre..-nem igazán viselem jól a folyamatos sikertelenséget elutasítást.

ÉS inkorrekt se akarok lenni ,mert ez nekem se jó így ,meg a főnökeimnek se.

Hogy mi lesz utána nem tudom ,lehet kimegyek a külföldre akárhova mosogatni..

2012. ápr. 11. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Milyen értékesítés?telefonos?mert ha az nem csodálkozom, én 2 napig bírtam!aztán felmondtam!egyszerűen nem voltam jó beszélő, nem tudtam meggyőzni senkit h vegye meg amit kínálok, míg a többieknek nagyrészt sikerült!van akinek megy van akinek nem!nem csüggedj!
2012. ápr. 11. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt, amiben te sem hiszel, azt lehetetlen eladni! Ha havi fix pénzért megy a dolog, akkor meggondolnám a helyedben, mert nagyon nehéz jó munkát találni! (ezért lettem vállalkozó)

Viszont ha csak jutalék után fizetnek, akkor MENEKÜLJ!

Van bőven tapasztalatom értékesítési területen! Még most is értékesítek, de CSAK korrekt, és VALÓBAN olcsó szolgáltatásokat, termékeket!

2012. ápr. 11. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:

A legjobb a "munkaviszony megszüntetése kölcsönös megegyezéssel" variáció.

Ezt kellene megbeszélni a főnökkel, mert ha nem tud a közeljövőben elmenni vakvilágba külföldre, s itthon sem adódik valami legalizálható munka hirtelen, a Munkaügyi központban kell regisztrálni, ahol csak ilyen munkaviszony megszűnésre adnak némi anyagi támogatást.

2012. ápr. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!