Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehetek futár a GLS-nél?

Hogy lehetek futár a GLS-nél?

Figyelt kérdés
Pályaválasztás előtt állok és úgy gondoltam h ez nemlehet egy olyan rossz munka. Amit tudni érdemes ehhez rólam az az h 18 vagyok és 1 éve van jogsim. Így vajon lehet esélyem vagy tapasztalatlannak nyilvánítanak és elküldenek a susnyásba?

2012. ápr. 8. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nehéz oda bekerülni, általában "kihalásos" alapon mennek ott a dolgok.

Mid van?

1 év jogsi - vezetési gyakorlat nélkül, vagy 1 év jogsi budapesti és országon belüli vezetési tapasztalattal? Egyedül levezetett km?

Nem mindegy.

Add be az önéletrajzodat, meg egy motivációs levelet hogy szeretnél ott dolgozni, blablabla, azt vagy felvesznek vagy nem.

2012. ápr. 8. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ők is alvállalkozóknak adták ki a munkát mármint a kiszállítást, így nem ők alkalmazzák a dolgozókat.

Tehát így dolgozol látástól-vakulásig minimálbérért. De sajnos az összes hasonló kiszállítással foglalkozó cégnél ez a helyzet.

2012. ápr. 8. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Aha akkor ezt lehet h elkéne felejteni :)

Köszi az értelmes válaszokat!

2012. ápr. 8. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Na de kell hozzá hivatásos gépkocsivezetői alkalmassági.. mit tudom én vizsga is-e vagy csak kiváltom azt megyek?

pszycho alkalmassági?

2015. dec. 8. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!