Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretnék Nagy-Britanniába...

Szeretnék Nagy-Britanniába dolgozni és élni. Vajon mekkora eséllyel találnék mondjuk gyári munkát olyan városokban mint például Liverpool vagy Manchester?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elköltözni itthonról,mert dolgozok,dolgozok,de ez pont arra elég,hogy ne kopjon fel az ember álla.Kedves angliai magyarok,ti hogy látjátok? Mi lenne az optimális h kijussak? Jelenleg munka mellett az angol nyelvet tanulom szélvész gyorsasággal.Szeretném kérni a tanácsotokat...Köszönöm!

2012. ápr. 5. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint, ha idekinn is csak gyári munkás leszel, abból itt is csak arra lesz elég a pénzed, hogy épp hogy megéljél. Mert ugyan több a bér, de a kiadásaid is magasabbak lesznek. A normális életszínvonalhoz idekinn is kell egy jó és keresett szakma és nagyon jó nyelvtudás. Takarítani meg mekibe kijönni szerintem nem egy nagy karrier és messze nem fogja megérni, mert minden pénzed elmegy. Akkor tudsz spórolni esetleg, ha igénytelen helyen laksz, igénytelen emberekkel és a legsza*abb kajákat eszed és nem szórakozol. Sajnos ez a szomorú valóság. Nekem 3 ismerősöm jött utánam Angliába, egyikük sem hitte el, hogy a minimálbérből itt sem fognak dőzsölni, és most már otthon vannak, mert rádöbbentek a valóságra. A normál életszínvonalhoz a számításaim szerint kell legalább 1200-1250 font havonta, ellenben a minimálbér csak 900 körül van.
2012. ápr. 5. 17:57
 2/2 Ildinyo77 válasza:
Igaza van az elottem hozzaszolonak.En is gyari munkaskent kezdtem,aztan masfel honap utan sikerult jobb munkat talalni,es ehhez se kellett tokeletes nyelvtudas.Megprobalni erdemes,ha talpraesett vagy,itt tobb lehetoseged van es rovid idon belul tudsz "feljebb lepni"!
2012. ápr. 6. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!