Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erről a betanított munkáról...

Erről a betanított munkáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ma kaptam e-mailben, mivel előzőleg jelentkeztem rá:

Jó napot kedves jelentkező!Horváth Ilona állásközvetítő

Cégünk Chipeket gyártó cég,a munka arról szólna,hogy a jó és a selejt chipeket külön kell válogatni!Tudást nem igénylő munka,

egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van,egy doboz szétválogatásáért 1000 Ft-ot fizetünk.Óránként egy dobozzal meg lehet csinálni kényelmesen.Fizetés hetente van.Mivel cégünk nagy fejlődésen ment át,így az egész ország területén dolgozunk.

Főállás mellett is végezhető, de kismamák, nyugdíjasok, munkanélküliek, is folytathatják.

Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.

Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti!

Minimális befektetés szükséges,egyszeri!!1000 FT kaukcíó.

Befizetés vagy utalás után már maximum 7-8 napon belül dolgozhat.

Az 1000 Ft-os kaukció után nem kérünk semmire kaukcíót,erre azért van szükségünk,mivel az anyagot ingyen visszük ki önnek.

Szállítási költség nincs,és az ezer forint kaukciót az első fizetéséből visszakapja.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen,

.

Kérem utalja az egyszeri!! regisztrációs díjat a következő bankszámlaszámra,

OTP Bank

xxxxxxxx-xxxxxxxx

Milák Krisztián szállítási vezető

hogy rögzíteni tudjuk adatbázisunkban.

Ajánlanám a befizetést mivel az költségmentes.

Ezután küldje el nekem pontos adatait,név,cím,telefonszám.

Én adatait továbbítom munkatársunknak,aki 7-8 munkanapon belül felkeresi önt,munkakezdés céljából.

2012. ápr. 5. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Ennyi kockázatot talán megér.
2012. ápr. 5. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:

KAMU!

Milák Krisztián (számlaszám:11?73425-0275?376) egy csaló! A vele közreműködő Papp Andrea is!

Több munkát is hirdetnek, több email címről. Mindenhol 1000 HUF-ot kérnek aztán onnantól kezdve nem történik semmi.

2012. ápr. 5. 15:51
 3/10 anonim válasza:
KAUKCIÓ???? Kaució... Csalók
2012. ápr. 5. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:

mond meg neki, hogy természetesen utalsz, de csak azután, hogy a szerződés a kezedben van, aláírtatok, stb...

természetesen erre nem fog sor kerülni, mert kamu.

már onnan tudtam, hogy "Főállás mellett is végezhető, de kismamák, nyugdíjasok, munkanélküliek, is folytathatják. " ez a mondat tipikus...

2012. ápr. 5. 16:56
 5/10 anonim válasza:

"Chipválogatás, zabhegyezés, jégaszalás" - van ilyen?

Régebben egy elektronikai cégnél dolgoztam.

Tehát: a chipeket gyárilag egy hevederbe töltik

és tekercseket képeznek belőle. Az automata beültető-

gépek szedegetik ki a hevederből és ültetik

a panelra. Amelyiket valamiért nem tudja beültetni

vagy nem ismeri fel azt egy tálkába dobja.

Műszak végén megy a kukába.

Ezeket teljesen képtelenség hatékonyan felhasználni

vagy gépbe tölteni, a chipek ömlesztve már csak egy halom

szemét még ha hibátlanok is mind.

(Hát azért hobbi szinten lehet vele amatőrködni de ezért

nem fizet senki. Meg vannak nagyon drága, kezelhető méretű chipek-IC-k, LED-ek. Ezeket nem adják a kezeid közé)

2012. ápr. 16. 20:52
 6/10 anonim válasza:
Szia!Nekem ugyanezt küldte csak csattok szétválogatása szín szerint a munka:))))))))Küldött egy linket példaként.Persze azt nem lehetett megnézni,visszaküldtem a mailt h ez nem jó,de nemh másik linket még az emailt is visszadobta a rendszer:)))Aztán újraküldtem,ugyanúgy mint először jelentkeztem és azóta se jött válasz.
2012. ápr. 17. 14:07
 7/10 anonim válasza:
Ez átverés! Én ruhahajtogatásra kaptam ajánlatot.Ne dőljetek be nekik.
2012. ápr. 28. 06:53
 8/10 anonim válasza:

Ez tényleg átverés. Nekem ezt írták:

Jó napot kedves jelentkező!

Kérem olvassa el figyelmesen!

Cégünk több féle munkát biztosító cég.Tudást nem igénylő munka,

egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van,napi hat órai munkával megkeresheti a 100.000 Forintot.Hosszú Távra keresünk munkatársakat!

Alkalmilag is végezheti,szállítási munkatársunkkal megbeszélheti hogy egy héten mennyi munkát szeretne vállalni.

Tollak összeszerelése,csipesz összerakás,csomagolás és felcimkézésről van szó,de adódhatnak egyéb munkák is ,gyöngyfűzés illetve internetes munka.Mindegyik ajánlatunkal jól kereshet és biztos fizetéshez juthat.

A munkához minden cimkézési illetve csomagoló anyagot biztosítunk.

Darab szám szerint van a teljesítmény,ezeket munkatársunk részletesen elmondja majd önnek,és természetesen megmutatja a munkavégzés folyamatot is

2013. jan. 30. 21:03
 9/10 anonim válasza:
...
2013. jan. 30. 21:03
 10/10 anonim válasza:
üdv engem is eredményessen átvertek de sokkal többel én küldtem a regis díjat azután megjelent az állítólagos hírdető a lakásomon és közölte,h nincsen munka vagyis betelt,de mivel olyan kitartó vagyokezért felajánlott egy olyan munkátami egyszerűnek tünik.xboxot ps3-at kelett hírdetni bneten az én számlámra kérni a gépek árát ,majd jött az ur hozott a rendelt gépet és én odaadtam a pénzt két hó előleget kaptam 60000ft-ot .Két hónapig ez ment utánna csak elvitte a pénzt és igérte h hozza az árut azóta semmi ez egy éve történt egy milláról van szó sok károsulttal.ellenem folyik az eljárás ha lezajlik akkor feljelenthetem őt bár ellene valottam segítem a nyomozókat mégis én kapok büntetést és nekem kell visszafizetni mindent az embereknek.hát senki ne bízzon benne mert nagyon megjárja
2013. júl. 20. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!