McDonalds, Burger Kingben dolgozhatnék? és hogy jutok be oda?
Figyelt kérdés
Sziasztok! szeretnék diákmunkát vállalni a Vecsési Burger Kingbe, McDonaldsba iskola mellett délutános műszakon. 17 vagyok de decemberbe töltöm a 18-at. Ha dolgozhatnék ott akkor hogyan juthatnék be oda? mert neten nem találtam még semmit. Tudom milyen ez a munka hallottam róla 1-2 dolgot, de még is ott szeretnék melózni szóval nem vagyok kíváncsi arra hogy rabszolgamunka,csicska munka stb. köszönöm =)2012. ápr. 2. 15:00
1/6 anonim válasza:
Szerintem menj be személyesen és minden kérdésedre választ kapsz.Keresd a műszak vezetőt!Különben a munka nem szégyen.Ne foglalkozz olyasmikkel,hogy mások mit mondanak a gyors éttermi munkáról.Dicséretes,hogy 17 évesen dolgozni szeretnél :)
2/6 A kérdező kommentje:
na találtam infot a melóról nagynehezen =] és neked is köszönöm szépen =]
2012. ápr. 2. 15:12
3/6 anonim válasza:
Diákszövetkezeten keresztül próbáld. A Rébusz és a Universitas foglalkoznak McDonald's-os munkával.
4/6 anonim válasza:
jól gondold meg. inkább a mekibe menj, mint a bk-ba. a bk-ba mennek a kihullott mekisek és mind szidja hogy a másik mennyivel jobb volt. 10 hónapot húztam le bk-ban állandósként, nem ajánlom.
5/6 anonim válasza:
Meg mekiben az órabér is magasabb, jegyzem meg halkan. :)
6/6 anonim válasza:
Rébusznál tudsz érdeklődni, hogy van-e munka a vecsési mekiben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!