29 éves szombathelyi fiatalember vagyok, jövőre leszek 30. Februártól nem lesz állásom,2 nyelven beszélek felsőfokon (angol, olasz). Van valakinek ötlete, hol dolgozhatnék?
Álláskereső portálokat köszönöm én is ismerek,de nem gondolnám minden adatomat kirakni nyilvánosra a neten.Ezzel keményen vissza is lehet élni.Ezek a portálok pedig arra épülnek,hogy az égvilágon minden adatodat add meg,és majd azok alapján a rendszerük automatikusan felajánl,feldob potenciális állásokat,amiket aztán megpályázhatsz,plusz nyilván a munkaadók is lecsaphatnak rád a HR-es kollégájukon vagy fejvadász cégen keresztül.
Én azonban nem akarom az összes dolgomat kirakni a neten,mert már ütöttem meg ezzel a bokámat(tartalmaim plagizálása,zaklatás,stb.)
E-mailben küldök persze mindenkinek mindent,mert akkor jól körülhatárolhatóvá válik,ki él vele vissza...Vagy legalábbis jelentősen leszűkül a kör.S mint mondtam,már volt ebből visszaélés jellegű problémám.
ez nem álláskereső blog, tessék regisztrálni állásportálokon.
egyébként ha ilyen magas szintű nyelvtudásod és igazolásod van, akkor valamilyen fordító irodánál próbálkozni nem rossz ötlet. nekem is van egy ismerősöm, aki az országos fordító irodának dolgozik, de neki az csak másodállás. azt mondja, hogy ezek projektmunkák, annyit fizetnek, amennyit dolgozik, persze amit vállal, azzal határidőn belül meg kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!