Szerintetek letiltják a számlám egy kaszinónál, ha túl sokat nyerek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 20:23
22/31 A kérdező kommentje:
ami éppen kevésbé ingadozik EUR/USD vagy Wall st FTSE YPY/EUR
2012. ápr. 1. 23:18
23/31 Flector 67 válasza:
És ezt mióta kaszinóban nyomod? Mellesleg ezen is nagyon pofára eshetsz. Ne feledd, magas lóról, nagyot lehet esni.
24/31 Smartguy86 válasza:
Utánanéztem ám én ennek, mert még nem hallottam olyan online kaszinóról, ahol lehet fogadni árfolyamokra. Nekem az jött le, hogy itt nem is az árfolyamra fogadsz, hanem arra, hogy mekkora eséllyel nő/csökken x vagy y mértékben az árfolyam. Ezzel tényleg nem árt, ha vigyázol, mert ez szerencsejáték és nem feltétlen van köze a valós gazdasági/piaci folyamatokhoz. Én szóltam...
25/31 Smartguy86 válasza:
Ha ennyire jól ráérzel a dologra, akkor inkább kezdj Forexezni, nagyobb a pénz is benne.
26/31 Flector 67 válasza:
Hát igen. Pár millióból csodákat tudsz csinálni a devizapiacon. Csodásan gazdag lehetsz. Meg persze csodásan gazdaggá tehetsz másokat, ha nincs szerencséd.
27/31 A kérdező kommentje:
60 ezerrel forexezni?
2012. ápr. 2. 14:24
28/31 anonim válasza:
60 ezer Ft lóf@sz. Szerintem még 60 ezer euronál sem mozdulna meg a kaszinó bajsza...
29/31 Flector 67 válasza:
Kivéve, ha a sarki kocsmába itt a piros hol a pirosoznak:)
30/31 anonim válasza:
Smartguy86: financial betting, nézz utána. Létezik ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!