Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A minap jött egy levél hogy...

A minap jött egy levél hogy letiltják a férjem fizetését mert nem volt jogosan az energiatámogatás pedig a kincstár bírálta el most meg azt mondja hogy jogtalanul használtuk ki . Ha érti valaki hogy miért és nem-e késő felebezni?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy akkor egy másik helyen laktunk ott a nevünkön volt a gáz itt már nem és az ottani tulaj elég sokkára ment be visszaíratni a nevére
2011. febr. 24. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Be kell menni és ezt megmondani nekik.
2011. febr. 24. 10:08
 2/5 A kérdező kommentje:
már gondoltunk rá de sajnos nem az államkincstár küldte a levelet hanem az adóhivatal öket felhivtuk természetesen nem ők a hibásak az a baj hogy nem tudjuk ki foglalkozik vele vagyis ki volt az ügyintéző
2011. febr. 24. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:

"Szivem"" !! Akkor addig jársz a hivatalba és vered ki a palávert, amíg valaki nem intézkedik. Ez nem úgy megy hogy az egyik helyen ezt mondták, a másikon azt és itt ülünk, hogy most mit csináljunk. Sajnos ki kell verni a palávert, én már írtam volna a központi APEH-nak emailt, a gázszolgáltatónak emailt.Telefon-telefon-telefon-.

Nekem havonta küld az a rohadt EDF Démász egy rossz számlázást én úgy verem a palávert ki,hogy múltkor a fogyasztóvédelemnek is írtam. Azóta nem küldtek több rossz elírást.

2011. febr. 24. 10:15
 4/5 A kérdező kommentje:

én irtam de nem válaszolnak telefonáltam de másra háritják mondtam az a baj hogy nem tudjuk honnan indult

melyik államkincstár a megyei ,országos vagy körzeti,,,,,,????

2011. febr. 24. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:
A Nav csak letilt. Az Államkincstárhoz kell bemenned. Én pesti vagyok, az Árpád hídhoz mentem ügyintézni.
2013. dec. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!