Miért nem találok munkát?
3 szakképesítésem van. Nem dohányzok és józan életű vagyok. Szinte mindent elvállalnék, mégis hónapok óta semmi visszajelzés pedig néhány helyre azért elvittem a önéletrajzot. Még a munkaközvetítő se szól vissza.
38F
Nekem a párom azt mondta, hogy:
minden de mindenhova adjam be az önéletrajzomat. ne nézzek semmit, se fizetést, se a helyet semmit. Minden ahova csak kicsit is megfelelnék adjam be.
Amikor felvettek egy helyre 200km-re tölünk, akkor kezdtünk el gondolkodni, hogy elfogadjam-e. Aztán párom bement a munkahelyére és megkérdezte, dolgozhatna-e otthonról. ès azt mondták neki igen. ìgy elköldötöztünk 200km-t és ö otthonról dolgozott, majd 2 év múlva a cége adott munkát neki a helyi városban is, így akkor kezdett megint irodába járni. nekem meg lett egy jó munkám.
Szóval férjemnek igaza van. Mindenhova add be, ne vacilálj semmin, egyszerüen küld mindenhova, menj el mindenhova, majd mikor azt mondják OK akkor gondold végig hogy neked jó-e. akkor már kevesebb hibát figsz találni, és leküzdhetetlen dolgokra is találsz megoldást.
"kis befektetéssel is tudsz szerezni havonta 20.000 körül vagy még többet"
Na ezt hívják pilótajátéknak...
Tyűűha, és 20.000 forint mi a lófszra eléga mai világba egy hónapra?
A kaját nem fedezné, nemhogy rezsit.
20k HUF az a pirosfeketézés lesz vmi netes kaszinóban.:)
Biztos megélhetés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!