Van értelme diploma után elvégezni egy OKJ-s CNC esztergáló/forgácsoló tanfolyamot?
Figyelt kérdés
Igazgatásszervezői(aki nem tudná, államigazgatási diploma ez) és két középfokú nyelvvizsgám (angol, német). 23 éves vagyok. Most kezdek el munkát keresni, de félek, hogy nem fogok találni ebben a munkanélküliségben. Ezért gondoltam egy szakma elvégzésére.
Szerintetek ez jó ötlet?
2012. márc. 29. 14:21
1/8 anonim válasza:
Nem tudom merre laksz, de az én régiómban (somogy/zala) szinte mindennap látok olyan álláshirdetést, ahol cnc esztergálót/forgácsolót keresnek.
2/8 anonim válasza:
érdekel az esztergályos szakma? jobban mondva a cnc, az ugyebár szgéppel vezérelt, vagyis nevezzük annak, egy kicsiny fos monitor van a gépbe építve böhöm nagy gombokkal. legalábbis nekem azzal volt dolgom, de utáltam... jobban csíptem a sima esztergagépet.
3/8 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem érdekel ez a szakma. Csak hamar el lehet végezni, jól fizet, itthon és külföldön is rengetegen CNC-s szakmájú embert keresnek, és mégsem fizikai meló.
2012. márc. 29. 20:21
5/8 anonim válasza:
Nem kevered a CNC programozóval? :)
6/8 anonim válasza:
miért élne álomvilágban? engem is ez a szakma érdekel és el akarom végezni. vagy tudsz valami olyat mondani, ami miatt nem érdemes?
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
köszönöm,elolvastam a véleményeket,de én kitartok e mellett. évek óta esztergálok,alapból szerszámkészitő a szakmám,és szeretném átképezni magam cnc-ssé. egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!