S. O. S. Mit írjak a motivációs levélbe?
egyébként pedig szerintem nem vagyok olyan helyzetbe hogy válogathassak, ami van meg kell célozni,
és várok még válaszokat
Na jó! :) A nevéből is adódik: Motivációs levél - tehát ami az életrajzodban benne van, azt alapból törölheted is belőle. HA arra kíváncsiak, hogy hova jártál iskolába, meg mit tanultál, van-e jogsid, akkor megnézik a CV-d. A motivációs levél egyről szól: Megmutatni, hogy milyen ember vagy valójában. És ezt vedd nagyon komolyan! Ne csak fényezd magad, mert ezer meg egy embertől kapnak majd önfényezést, a tökük tele van vele.
Írd le, hogy miért vagy te jó munkaerő, miért akarsz náluk dolgozni és nem másnál. Mi motivál? Ha a jó kereset motivál, akkor írd le azt, de NE kamuzz. Lehet kamuzni olyan dolgokkal, amikor a hibáidról írsz: írd le, hogy gyakran elkalandoznak a gondolataid - persze ez hátrány, de tedd előnnyé: Gyakran elkalandoznak a gondolataim, de sokszor így kreatívabb ötletekkel álltam elő VAGY Sokszor túlzottan belefeledkezem a munkámba, de szeretem pontosan elvégezni a rám bízott feladatokat. STB...
LÁSSÁK, hogy EMBER vagy! Nem egy gép. Nekik te csak egy klón vagy, és ha nem mutatod meg, hogy te milyennek látod magadat, akkor őket nem fogja érdekelni!
igen köszi
amit nem tudok belefogalmazni de mégis úgy beleírnám az az hogy ez álmaim állása-de tényleg ez az, és mégis ezt hogy rakjam be?
Egyébként arra helyeztem hangsúlyt hogy nekik miért éri meg ha engem alkalmaznak és nem fordítva
a cégről nem tudok sokat, mert helyi lapban találtam a hirdetésre, csak a feltétel, az előny, a munkakörről beszélnek, de megfelelek rá, ezért akarok ütős mot.levelet.
Hozzáteszem, én eddig mindig úgy csináltam a mot levelet hogy nekik miért éri meg és csak érintettem hogy nekem miért jó hogy ott dolgozhatnék, akkor ez nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!