Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van jólfizető vagyonőri...

Van jólfizető vagyonőri munka? Lehet veszélyes is.

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 04:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon nem sok. Talán a pénzszállító autókon dolgozok keresnek jobban.

A legjobban fizetők viszont nem ilyenek. Egy sor olyan cég van amely például Afganisztánban vagy Irakban biztonsági szolgáltatásokat nyújt. A leghíresebb ilyen cég a Blackwater.

Bár az ő munkájuk inkább a katonákéhoz hasonlít és a bekerüléshez sem elég egy két hetes biztonsági őr tanfolyam:) Bár hivatalosan "vagyonőrök". A fizetésük pedig átszámitva 5-10! millió! forint körül alakul havonta.

2012. márc. 27. 08:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Van egy haverom akI vonatkísérő és 240.000.- forintot keres vele mint vállalkozó. Ez a Blackwhite nem semmi de kétlem hogy illenék oda. De szívesen bevállalnám egyébként.
2012. márc. 27. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:

240 ezerből marad neki jó esetben 120, ha egyáltalán kifizetnek neki annyit.

A könyvelő se ingyen dolgozik, amit meg az állam elkér, arról már ne is beszéljünk.

2012. márc. 27. 11:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudomásom szerint az marad neki miután mindent levonunk. Könyvelőt is. Most vette egy nemtudom mikori x5-öst. Ha valakit le kell fizetni akkor örömmel tenném. Úgy mondta a srác nekem hogy aki beszervezte az havi 100.000.- és övé a meló. Már jópár éve működik.
2012. márc. 27. 13:02
 5/8 anonim válasza:

Én 2007 óta csinálom már vagy 20 helyet megjártam ennek fényében mondom. Ismeretség és komolyabb Pl- testőr esetleg biztonságszervező plusz nyelvtudás érettségi és 180 centi fölött és 100 kiló alatti sávban nincs. Ha ezek megvannak jelentkezhetsz pl. dormanhez vagy rokko securityhez stb. Ott már 1000 ft fölött fogsz kapni de azok veszélyes kiállós ütős munkák. Ha nagyon elit fejed van öltöny is jól áll kensz vágsz 2 nyelvet akkor irodaház recepciósa ami még jól fizet itt esetleg lehetsz váltás csoport szoláglat vezető is órabéred lehet 700 ft is. Harmadik csoport boltőrzés ebből is kiemelt fajta ha bírja lábad egyes elit boltok zálogházak 1000 ft per órát is adnak. Pénzszállító szektorból csak JNT fizet jól Grup felejtős. Állami melók egy része is jól fizet de ott váró lista van többi helyen pl. Apeh meg éhbér. Én kiemelt Inézetet őriztem 430 ft ért úgy ruhát is magamnak kellett vennem. Bankszektor is felejtős nyugdíj kiegészítésre maximum (havi 80.0000).

Én azt mondom keress kis egyszerű telephelyet régi irodaházat kapsz átlagos 450 órabért éjszakát átalszod nappal meg agyalsz hogyan törj ebből ki én is ezt teszem. Igaz én "portás" vagyok ami annyiból jobb szabadság 5000 ft étkezési jegy jár 465 ft om mellé. Akkor én most jól keressek?

2012. márc. 29. 17:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Én 1 évig őriztem egy bányát havi 70-ér és napi 40 km kellett mennem és nem szálltak be az üzemanyagba. Utána Balatonakaliba őriztem a strandot havi 140-ér. Az tetszett de a cég utána nem sokkal meg is szűnt. Már 2 éve semmi melóm. Egyébként 194 centi vagyok és 110-120 kiló között mozgok.
2012. márc. 29. 20:59
 7/8 anonim válasza:
10%
Nincs, felejtsd el, tanulj inkább, keress rendes szakmát, éhen fogsz halni.
2012. márc. 31. 13:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Rég mással foglalkozok, mert ez semmit nem ér de kellene egy bejelentett munka és fix pénz. De rendes pénz.
2012. márc. 31. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!