Van jólfizető vagyonőri munka? Lehet veszélyes is.
Magyarországon nem sok. Talán a pénzszállító autókon dolgozok keresnek jobban.
A legjobban fizetők viszont nem ilyenek. Egy sor olyan cég van amely például Afganisztánban vagy Irakban biztonsági szolgáltatásokat nyújt. A leghíresebb ilyen cég a Blackwater.
Bár az ő munkájuk inkább a katonákéhoz hasonlít és a bekerüléshez sem elég egy két hetes biztonsági őr tanfolyam:) Bár hivatalosan "vagyonőrök". A fizetésük pedig átszámitva 5-10! millió! forint körül alakul havonta.
240 ezerből marad neki jó esetben 120, ha egyáltalán kifizetnek neki annyit.
A könyvelő se ingyen dolgozik, amit meg az állam elkér, arról már ne is beszéljünk.
Én 2007 óta csinálom már vagy 20 helyet megjártam ennek fényében mondom. Ismeretség és komolyabb Pl- testőr esetleg biztonságszervező plusz nyelvtudás érettségi és 180 centi fölött és 100 kiló alatti sávban nincs. Ha ezek megvannak jelentkezhetsz pl. dormanhez vagy rokko securityhez stb. Ott már 1000 ft fölött fogsz kapni de azok veszélyes kiállós ütős munkák. Ha nagyon elit fejed van öltöny is jól áll kensz vágsz 2 nyelvet akkor irodaház recepciósa ami még jól fizet itt esetleg lehetsz váltás csoport szoláglat vezető is órabéred lehet 700 ft is. Harmadik csoport boltőrzés ebből is kiemelt fajta ha bírja lábad egyes elit boltok zálogházak 1000 ft per órát is adnak. Pénzszállító szektorból csak JNT fizet jól Grup felejtős. Állami melók egy része is jól fizet de ott váró lista van többi helyen pl. Apeh meg éhbér. Én kiemelt Inézetet őriztem 430 ft ért úgy ruhát is magamnak kellett vennem. Bankszektor is felejtős nyugdíj kiegészítésre maximum (havi 80.0000).
Én azt mondom keress kis egyszerű telephelyet régi irodaházat kapsz átlagos 450 órabért éjszakát átalszod nappal meg agyalsz hogyan törj ebből ki én is ezt teszem. Igaz én "portás" vagyok ami annyiból jobb szabadság 5000 ft étkezési jegy jár 465 ft om mellé. Akkor én most jól keressek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!