Nagyon régóta munkanélkülinek hol jobbak az esélyei: Budapesten, és majdcsak akad valami (sok próbálkozáson vagyok már túl, és semmi), vagy falun, ahol kevésbé akad, viszont megtermelheti az élelem egy részét?
Figyelt kérdés
Esetleg nagyobb város mellett falu, üdülőövezetben, kiadható lakrésszel? Mezőgazdaságban meg lehet valamiből élni is?(hogy jusson gázszámlára, vízre, villanyra, ruhára, buszra) pl. birkatartás, dísznövénykertészet, tyúktenyésztés, stb.2012. márc. 24. 16:50
2/7 A kérdező kommentje:
Nem keresett diploma...
2012. márc. 24. 17:00
3/7 anonim válasza:
sztem Nyugat-Magyaro.
Osztrák határ mentén, Sopron stb
de Budapest és annak agglomerációja is jó
4/7 anonim válasza:
Sopron egy 65 ezres város, miből gondoljátok hogy itt mindenki talál munkát? Itt sem kellenek a képzetlen, és "nem keresett diplomával" rendelkezők, valamint a kereskedelemben és vendéglátásban (sok más szakmában is) elvárás a német nyelv ismerete.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát hun kell? Természettudományi diploma, bp-i állásokkal, csak ahosszú gyes miatt nem kellek ott sehova. Nyelvvizsga van németből,angolból, bár frissítenem kellene valóban a tudást. Én már feladtam azt, hogy szakmában fogok dolgozni, de szívesen beszállnék valami mezőgazdasági vállalkozásba, vagy belefognék egyedül, csak nem tudom, van-e valami, amiből meg is lehet élni.
2012. márc. 24. 18:10
6/7 anonim válasza:
A mezőgazdaságból még az sem tud megélni,aki ért hozzá.
7/7 A kérdező kommentje:
Én látom,hogy sokan megélnek, de nem tudom, hogy csinálják. Vannak itt lótartók, birkatartók,és gabonatermesztők is, nincs más munkájuk. Ha 50 ft egy tojás (kertben tartott tyúkjaink kb 18 ft-ot fogyasztottak egy tojásért), nem hiszem,hogy abból nem lehet annyi hasznot kihúzni, hogy megéljenek. Csak hát ilyen családba bele kell születni, mert sok beruházás kell az induláshoz.Vannak ezekhez pályázatok?
2012. márc. 24. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!