Gyárban dolgozom,20 éves lany vagyok.3 napot járok tizenket orat dolgozni es 1 nap szabad van, nagyon rosszul viselem. A szüleim szeretnek hogy tovabbra is ott maradjak, mert szerintuk csak a kezdet nehez?
ma 22:09
Tudod, azokat a széklábakat" is meg kell csinálni valakinek.
ma 22:02
Én a szalagmunkát szerettem a legjobban. Igaz, varrtam. Elkezdtem csinálni és csak arra koncentráltam, mikor fogy el az adag.
Nem tudsz fülhallgatóval pl rádiót hallgatni?
Elképzelhető persze, nem vagy alkalmas az ilyen munkára. Ha lehetőséged lesz, próbálj meg más fajtát keresni.
Szegénykém 20 évesen borzsasztó lehet rögtön egy ilyen munka. De mégis örülni kell hogy egyáltalán valami van. Talán majd csak kialakul.
A környéken van más lehetőség vagy van hsznosítható képzettséged? Mostnanában mindenkinek nehéz.
Az, hogy ki mint bír, embere válogatja. Én az ilyenbe beledöglenék, vagy már begolyóztam volna. Szalagmunka? Éjszaka dolgozni? Már az óraállítástól is halálomon vagyok. Fizikailag ténylegesen belebetegszem. Kipróbáltam, nekem nem ment.
A testvérem viszont csakis szalagmunkára való. Csak csodálni tudom emiatt, és nagyon szereti. Az éjszakásban mindig elalszik, ráesik a gépekre, de biztosan nagyon jó találmány az éjszakás műszak, csak éppen azt dolgoztatnám benne 12 órát, aki kitalálta. Viszont állandóan fáradt. Hiába alszik, nincs meg egy egészséges életritmusa az össze-vissza dolgozás miatt, igazán nem tudja kipihenni magát.
Ha nagyon nem megy, akkor ne erőltesd. Nem ér annyit, hogy fizikailag, lelkileg kicsináld magad. Nincs szüksége a családodnak egy depressziós, fiatal, kiégett leányra. Én tudom, velem már megtörtént, és rögtön váltottam, amint megtehettem, mert be kellett látnom, hogy ez nem az én világom.
20 éves koromban már 3 műszakoztam a Vajdapapírnál, heti 5x 12 órába.
Te melyiknél vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!