Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Global partner system kft....

Global partner system kft. Dolgozott már nekik valaki? nyiregyházi cég.

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Idióta ügynökmunka, tehát fizetés az nincs. Kerüld el őket messziről.
2012. ápr. 8. 23:40
 2/6 Péter02 válasza:
Engem a telefonos részlegbe hívtak. Feladatom annyi lett volna, hogy heti 6 napon keresztül krémeket árulok telefonon. Minden egyes eladott krém után 500 Ft üti a markodat. Ha nagyon jó vagy pár hónapon belül akár be is jelentenek. Állításuk szerint átlagosan napi 2-5 krémet tudnak elpasszolni. Utánaszámoltam egy kicsit, 1000-2500 Ft egy napra! :P Azt hiszem velük fogom megváltani az álmaimat! :D
2012. ápr. 17. 17:05
 3/6 Ki ha nem Én? válasza:

Én inkább Péter02 hozzászólását erősíteném! Ugyanis nekem is a telefonos részlegre sikerült bekerülnöm. Abszolút semmi telefonos tudással napi 5-7 darabot el tudok adni, tehát nem lehetetlen.

Az első hozzászólónak meg csak annyit, hogy szerintem nem a céggel van baja, hanem magával a munkával! Nem sértésként írom, de a fizetésért mindenhol meg kell dolgozni… :)

2012. máj. 11. 08:21
 4/6 Péter_123 válasza:
Nem értem, hogy honnan fakadnak ezek keserű hozzászólások, de én másfél éve vagyok a cégnél, és én "idióta ügynöki munkásként" kezdtem, és azóta már számomra sokkal kedvezőbb pozícióban dolgozom. Korrektek az emberek, jó a csapat és azt kapom, amiért megdolgozom. Valami baj van ezzel?
2012. máj. 11. 13:10
 5/6 BBEszti válasza:
Én fél éve itt dolgozom, szó sincs ügynöki munkáról! A fizetésemet pedig mindig megkapom! Fogalmam sincs, hogy magukat értelmes embernek feltüntető emberek miért állítanak valótlanságokat!? Pláne, hogy teszik ezt név nélkül... Javaslom, aki a Global Partners System Kft-nél szeretne dolgozni, jöjjön el és tapasztalja meg, mi hogyan működik. Ne adjon jellemtelen, arctalan emberek szavára, akik pénzt szeretnének, de dolgozni nem. :-)
2012. máj. 11. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első hozzászóló vagyok. Bocsánat, de lehet, hogy keverem a céget egy másikkal. Ha itt rendes fizetést kapsz, akkor nem az a hely, amire én gondoltam. Valószínűleg a név hasonlóság okozhatta a problémát számomra. Amire én gondoltam ott nincs fix fizetés csak jutalék, de valami nagyon hasonló nevű és szintén nyíregyházi cég. Minden héten új embereket keresnek hosszú hónapok óta, így nem hiszem, hogy mindenki tehetségtelen lenne és nem akar dolgozni, hanem valószínűbbnek tűnik, hogy a céggel van a baj.

Egyébként jó tanács kezdőknek: ha az állást hirdető cég heti rendszerességgel hónapok óta nem talál embert, akkor felejtsétek el. Ez az esetek 99%-ban sajnos bejön. Vagy nem lehet pénzt keresni a jutalékos munkával vagy nem fizetnek ki.

2012. máj. 11. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!