Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Reális lehet a párom fizetése...

Reális lehet a párom fizetése és juttatási csomagja?

Figyelt kérdés

Nem régóta vagyunk együtt, de már összeköltöztünk.

És néhány dolog gyanús nekem. Szerintem túl "sokat" keres, nem reális. Amiatt aggódok, hogy valami simlis dologból van a bevétele nagy része.

Nyerőgépek és ilyen játék szimulátor gépek üzemeltetésével foglalkozó cégnél dolgozik. Ő javítja meg programozza a nyerőgépeket meg azoknak a papírmunkáit intézi meg a bevételt szedi össze belőlük.

A fizetése nettó 850!!! ezer forint. Plusz céges kocsi ami egy 12-15 millió forintos Mercedes, plusz üzemanyag kártya hozzá. Féléves és évvégi prémiumot kap. Meg néha-néha különböző ajándékokat. Tavaly Karácsonyra a főnökétől kapott egy több mint 1 millió forintos Breitling karórát.

27 éves és a legmagasabb végezettsége pedig érettségi.

Tényleg meglehet egy ilyen munkával ennyi pénzt keresni? Vagy valami lehet a háttérben amit titkol?

2012. márc. 17. 23:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20%
Ez remek utolsó,hogyan csináltad?Tényleg érdekel,mert szeretem a sikeres emberek történeteit hallgatni.
2012. márc. 26. 23:14
 12/12 Flector 67 ***** válasza:
0%
Küldtem privátot.
2012. márc. 26. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!