Mennyi egy au-pair fizetése UK-ben?
Au-pair nem kap fizetést.Csak zsebpénzt.
Állják a a szállást,a kaját,és egyes családok fizetik a nyelvtanfolyam árát. Ezen kívül kap heti zsebpénzt.Van aki 100 fontot van aki 150 fontot kap.
De teljes havi fizetést nem fog kapni.Ha ilyen fizetésre vársz akkor ne au-pairként gyere ki dolgozni.
7 óra melóért nem adnak 100 fontot,főleg hogy szállást és kaját is kap..Ilyen nem létezik.
Én is Londonban élek.Szobát kaptam(aminek van külön fürdőszobája.
ma 00:44 vagyok.f
Folytatom,mer valamiért ledobott.Szóval szobát kapok(fürdővel) Kajámat is adják.2 gyerekre vigyázok napi 8 órát.Fizetik a tanfolyamomat.Ha utaznak valahová,visznek engem is teljesen ingyen.(így voltam már velük Spanyolországban,Franciaországban is)
De heti 100 font zsebpénzt adnak.Ami azért mégis több ha beleszámoljuk a szállást és kaját is..Akkor ott van havi 1000 font is.De kizárt,hogy mindent megkap és + 1000 fontot kapjon.Az Au-pair melók nem is rendes melók..még adót sem vonnak le..1000 font havi fizetés több mint a minimálbéres havi fizetés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!