Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minek járok a munkaügyi...

Minek járok a munkaügyi központba?

Figyelt kérdés

Diplomás nő vagyok, de 5 év munkaviszony után 3 éve nem találok állást,ezért 3 éven keresztül mindig megjelenek a munkaügyi központban. De minek?

Valami olyasmit mondott az előző ügyintézőm,hogy támogatást kap utánam majd utánam a munkáltató,de az 1 évvel ezelőtt másik ügyintézőhöz kerültem, és ő erről semmit nem tudott mondani.

Tehát regisztrált munkanélküli vagyok.

Már szégyellek menni a központba, nem látom értelmét.

Hegesztőt, kőműveseket keresnek, de én nőként mihez kezdjek? Mire képezzenek át? Bár semmilyen munkát, sem tanfolyamot nem ajánlottak.

2012. márc. 16. 22:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert!
2012. márc. 17. 14:33
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

23:35-ös, igen rátapintottál a lényegre, 30 fölött nőket nemigen alkalmaznak. Állásinterjúkon persze rákérdeznek a családi állapotomra.

23:54-esnek üzenem, látom te is kiöntötted a szívedet.

Egyébként tanári diplomám van, és adtam be pályázatot adminisztrátori állásokra, de könyvelni, gépírni nem tudok.

A kínai üzletben dolgozókat nem jelentik be, naponta kapnak pénzt, de a túlórát nem fizetik, ebédidő nincs.

(Ismerősöm dolgozott náluk.)

A takarítás is fizikai munka, én már az itthoni porszívózástól, sepréstől, hajolgatástól is hasogat a

derekam meg a hátam. Szellemi munkát vállalnék, de egyébként szeretek tanítani. A munkakörömben szeretnék dolgozni, mert ebben voltam és vagyok jó.

2012. márc. 17. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!