Írnátok nekem budapesti, Bp környéki gyárakat?
Figyelt kérdés
Ha lehet, akkor dél-pesti, illetve környéki lenne a legjobb, mert itt lakom, de nem nagyon tudom, milyen gyárak vannak errefelé.
Munka után szeretnék náluk érdeklődni.
Nagyon köszönöm előre is mindenkinek!
2012. márc. 16. 17:34
1/7 anonim válasza:
De mégis.. milyen gyár? vagy az mindegy?
3/7 A kérdező kommentje:
Mindegy, milyen.
Lány vagyok, ez talán azért leszűkíti a kört.
Hát remélem, hogy vannak. Én nem tudok egyről sem, ezért kérdezem.
2012. márc. 16. 19:42
4/7 anonim válasza:
Menj végig a soroksári úton a Borárostól egész Soroksárig vagy még tovább. Ott vannak végig gyárak.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de itt lakom a XX. kerületben, és szoktam arrafelé járni. Azokat a gyárakat vagy lebontották, vagy nem üzemelnek már, vagy mindenféle kis cég telephelyei, irodaházak lettek.
Pl a szalámigyárat is lebontották, a fegyvergyár üresen áll évek óta.
Én így tudom, de nyugodtan megcáfolhattok.
2012. márc. 17. 21:00
6/7 peti_ válasza:
Az ímént említett útvonalon ill. tovább Budapest határán túl is léteznek modern gyárak a HÉV vonal mellett.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, utánanézek.
Írhattok még.
2012. márc. 18. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!