Az étkezési utalványok megszűntek vagy sem 2012-ben?
Figyelt kérdés
Most akkor még forgalomban vannak a papír alapú étk. ut.-ok vagy felváltotta az Erzsébet utalvány őket? Illetve kártya alapú étkezésik vannak-e még?2012. márc. 13. 16:36
1/9 anonim válasza:
Még forgalomban vannak, tehát az elfogadóhelyek ugyanúgy elfogadják, csak újat nem fogsz kapni. Az új már SZÉP kártya vagy Erzsébet utalvány lesz.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem, akkor még dec. 31-ig elfogadják őket.
2012. márc. 13. 16:44
3/9 anonim válasza:
ahogy a világnak vége úgy az étkezési utalványoknak is ... sajnálom... :-s
4/9 A kérdező kommentje:
Az dec. 21-én lesz :D
2012. márc. 13. 16:52
5/9 anonim válasza:
vannak még erzsébet utalványon kívül is. pl a posta paletta nem szűnt meg.
6/9 anonim válasza:
Mi még kapunk Ticket Restaurantot is, az Erzsébet kártya mellett.
7/9 anonim válasza:
Én még 2012 dec. 31íg felhasználható Tesco ajándékutalványokat kapok mostanában, gondolom megmaradt a cégnek és kiosztják.
8/9 anonim válasza:
Én meg ez év eleje óta nem kapok SEMMIT! Tavaly december végéig 9400 Ft kajajegyet kaptam. Ez évtől totál semmi. Közalkalmazott vagyok. Ez már így is marad, hogy semmi nem jár?
9/9 anonim válasza:
Édesanyám is közalkalmazott, neki sincs idéntől kafatéria juttatás. Elvileg az önkormányzat dönti el, hogy ad-e vagy sem. Érdekes, mert nagy fideszes a város...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!