Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire legyen díszes egy...

Mennyire legyen díszes egy önéletrajz?

Figyelt kérdés

Minták alapján próbálok összerakni egy elfogadható önéletrajzot, de azok közül majdnem mind fekete fehér, egyszerű. Máshol meg azt olvastam, hogy valami díszítés jól mutat. Nektek milyen van/melyik tetszik inkább?

[link]

egy kicsit díszesebb:

[link]

(vannak ennél díszesebbek is, teljes szegéllyel, meg hasonlókkal.)

Vélemények?

2012. márc. 7. 19:33
 1/4 anonim válasza:
Nekem a második.
2012. márc. 7. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Elvileg tökmindegy.

Ha nincs mit beleírni (főleg szakmai tapasztalatot), akkor tökmindegy, kukában köt ki, akármilyen. A tények számítanak, nem a forma.

Ha van mit beleírni, akkor én mégis a másodikat ajánlanám, mert több esély van rá, hogy megmarad az interjúztató fejében a sok hasonló önéletrajz közül.

2012. márc. 7. 19:46
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, elvileg már felvettek, úgyhogy ezzel nincs probléma, de mégis szeretnék egy jó önéletrajzot írni/csinálni. Közben már megcsináltam úgy, mint a másodikat, de én csak egy csíkkal választottam el a különböző részeket.
2012. márc. 7. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
A második jobb, jobban áttekinthető is. Kiemeli a lényeget, és kellemesebb a szemnek.
2012. márc. 7. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!