Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet jelentkezni...

Alexanderrr kérdése:

Hogyan lehet jelentkezni Zara, Bershka, illetve Pull&Bear üzletekbe eladónak?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem igazán találtam, csak külföldi oldalt ahol lehet állások után nézelődni, de természetesen ha a magyar üzletekre keresek rá semmilyen ajánlat nincsen, nem dob fel.. Dolgoztam már Pull&Bearben, és másol is eladói munkakörben, de akkor éppen nyitott az üzlet, és volt felvétel. Most viszont tanácstalan vagyok. Ha esetleg valaki tudna ajánlani, hogy más üzletnek, üzletláncnak hol lehet netes álláshídetés figyelője, az kérem ossza meg velem, itt vagy üzenetben.

Köszönöm!

2012. márc. 6. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Én eddig ugy jelentkeztem, hogy amelyik plázában láttam kitéve az ajtóra oda bementem és beadtam.
2012. márc. 6. 15:11
 2/5 hayabusa ***** válasza:
Épp a napokban hirdettek mindhárom helyre felvételt.Pl. a Profession virtuális állásbörzéjén is fent van.
2012. márc. 22. 13:45
 3/5 anonim válasza:
Én is dolgoztam Pullban. Nem nagyon hirdetnek meg eladói állást így neten, csak ha új bolt nyit. Egyébként be kell vinni CV-t, nem számít, hogy ki van-e írva h keresnek valakit, vagy nem.
2012. ápr. 22. 14:49
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm utólag is mindenkinek!!:)
2012. szept. 20. 14:11
 5/5 anonim válasza:
Nem tudjátok, hogy mennyit keresnek Pull&Bearben a 20-25 órás dolgozók? Köszi, előre is! ;)
2012. dec. 4. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!