Hogyan kaphatok állást Bershka, Zara, Pull&Bear, Orsay, stb. üzletben?
Első kérdés, miért pont ezekbe az üzletekbe akarsz dolgozni?
Én úgy hallottam, hogy ezekbe az mehet akinek van kapcsolata, mert azt hiszik, hogy egyediek és ez különösen jellemző a bershkára... ezt hallottam egyik ismerősömtől.
én szerintem tapasztalat szerzésnek a legjobb ha nem a "puccos" üzletekben kezdesz. én például ajánlanám azokat az üzleteket ahol főként az utcai stílust forgalmazzák ( hiphop stílus), mert ott nem akkora az elvárás, de azért ott is tudni kell a márkák történetéről és ami ahhoz fűződik. pl. HanyagElegancia, Rapcity, Starz, American Store.
Tudok egy olyan márkáról ami nálunk is kezd elterjedni ez pedig a: K1X, külön csak ezt a márkát forgalmazó üzlet még nincs nálunk, de például Németországban, USA-ban, Franciaországban nagyon menő. A márka megüti a felső szintet és az áraik nagyon jók. Ha érdekel keress rá Facebookon: így írd be keresőbe: k1x - nation of hoop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!