Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkavállalás Afrikában?

Munkavállalás Afrikában?

Figyelt kérdés

23 éves frissen diplomázott tanár vagyok. Itthon a jelenlegi helyzetben nem tudok elhelyezkedni. (gondolom ennek okát nem kell bővebben magyaráznom).

Egy kenyai ismerősöm vetette fel, hogy utazzak oda és dolgozzak ott. Szerinte szívesen látják a tanárokat, ugyanis ott hiány van belőle.

Mivel mindig is nagyon szerettem Afrikát és már voltam is kint különféle önkéntesmunka kereteiben, erősen gondolkozom azon, hogy megpróbáljak ott elhelyezkedni.

Ti mit gondoltok erről? A helyemben mit csinálnátok? Ismertek e ilyen vagy hasonló helyzetben lévő embereket?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 5. 21:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a cikkeket. Érdekes és egyben termézetesen nagyon szomorú volt őket olvasni. Sajnos az egész kontinens veszélyeztetett, de ahogy énis olvasgattam cikkeket és baráti beszámolókat + a tapasztalataim szerint Kenyában nem olyan magas ez a szám. :/
2012. márc. 6. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Te tudod. Szerintem annyira nem lehet sok pénzt ott keresni, hogy megérje vállalni a kockázatot.

Az erőszak egy dolog, de sokszor meg is ölik az áldozatukat.

Ha külföldre akar valaki menni dolgozni, akkor szerintem csak fejlettebb országba érdemes. Kenya nem az ilyen szempontból.

2012. márc. 7. 06:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyébként teljesen igazad van, illetve a gondolatmeneteddel is egyetértek. De valamiért mégsem tudok a józaneszemre hallgatni a témában
2012. márc. 7. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!