Munkavállalás Afrikában?
23 éves frissen diplomázott tanár vagyok. Itthon a jelenlegi helyzetben nem tudok elhelyezkedni. (gondolom ennek okát nem kell bővebben magyaráznom).
Egy kenyai ismerősöm vetette fel, hogy utazzak oda és dolgozzak ott. Szerinte szívesen látják a tanárokat, ugyanis ott hiány van belőle.
Mivel mindig is nagyon szerettem Afrikát és már voltam is kint különféle önkéntesmunka kereteiben, erősen gondolkozom azon, hogy megpróbáljak ott elhelyezkedni.
Ti mit gondoltok erről? A helyemben mit csinálnátok? Ismertek e ilyen vagy hasonló helyzetben lévő embereket?
Előre is köszönöm a válaszokat!
A bér kevesebb, de az ottani árak szempontjából jól meglehet élni a tanári keresetből.
A "pénzes fehérként tekintenek rád"-dal annyiból nem értek egyet, hogy a kint eltöltött hónapok alatt ezt nem tapasztaltam.
"menjél csak. még kevesebb bér mint itthon, "
Szerintem Kenyában jóval magasabbak a bérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!