Melyik statisztacég közvetít a Legyen ön is milliomosba és a Csillag születikbe tapsoló embereket?
Azt, hogy konkrétan ehhez a két műsorhoz melyik statiszta-ügynökség közvetít tapsoló embereket, nem tudom, de a Hollywood Cast ( [link] biztos, hogy közvetít tapsoló embereket különféle műsorokba, lehet, hogy ide is.
Regisztrálj be náluk, és tuti kapsz ilyen munkákat (is). Alkalmanként 3-5000Ft szokott lenni a fizu.
Vagy menj el a filmgyári statisztasuliba, és onnan több olyan ügynökséghez lesz kontaktod, akikkel tudsz majd ilyen helyekre menni.
(A barátnőmnek legalábbis ez vált be, folyamatosan jár, és nem csak a Hollyood-dal, hanem még 2 szervezőn keresztül. A többi szervező meg nagyfilmekhez, tv-s forgatásokhoz, és reklámfilmekhez szerveznek.. szóval neki ez működik.)
Igen,a statiszta suliba mehetsz,elvégzel egy 2 napos tanfolyamot,ami kb. 12e ft-ba kerül,és kapsz érte ügynökségek listáját,elérhetőségeket, és még fel is készítenek!
Anno én is elvégeztem,bár azóta sem mentem el válogatásra! :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!