Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munka lenne hozzám...

Milyen munka lenne hozzám illő? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom, itt senki sem tanácsadó és nem mentalista, hogy lássa milyen is vagyok, csak gondolom vannak ebben a témában tapasztalt emberek, vagy jó emberismerők.:)

Augusztus óta megy az álláskeresés érettségizettként (+szakma amit alig tanítottak és már nem is érdekel), így gondoltam felteszem ide is. Nagyon szeretek beszélni, fejlett a kommunikációm és a nyelvhasználatom is választékos. Szeretek emberekkel foglalkozni, csapat élére állni, irányítani és motiválni a csapatot. Pozitív, energikus vagyok és másokra nagy hatással tudok lenni. Még iskolában többször kellett rendezvényt szerveznem, szónokolnom, előadnom és jól ment, szerettem csinálni. Ismerőseim azt mondják, hogy éles eszem van és elemző típus vagyok, mindig az újításra törekszem. Nagyjából ennyi. Eddig telefonos munkákkal próbálkoztam és a legtöbb interjún (is) szinte ezeket mondták el rólam, mégis úgy néz ki ez nem elég, mert még mindig munka nélkül vagyok. Szeretném kiaknázni a lehetőségeket és használni, amiben jó vagyok. Szerintetek milyen feladatkör illene hozzám? A válaszokat köszönöm!

2012. márc. 2. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
A telefonos, ügyintéző vagy értékesítő munkák esélyesebbek. A csapat élére állást szerintem egyelőre felejtsd el, mert az nem megy egyből, de sok sikert kívánok az álláskereséshez. Én egyébként javaslom, hogy a fejvadász cégeket keresd első körben.
2012. márc. 2. 17:50
 2/6 anonim válasza:

Fundamenta ... ott keresik az olyan személyeket,mint te,szeret beszélgetni,magyarázni..stb.

Szerintem probáld ki..szinte minden városban van fiók irodájuk,keresd fel őket,érettségivel biztos kapnak utánad.

2012. márc. 2. 17:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze azt nem írtam le, hogy mlm és egyéb csak juttatásos rendszerű, kétes ügynöki munka (pl zepter) nem érdekel.:/
2012. márc. 2. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem bántásból írom, de

-Megkérdezed, hogy mi lenne neked való.

-Leírod magadról azokat a dolgokat, amelyek alapján hálózatépítés lenne neked való egy MLM cégnél.

-Kijelented, hogy MLM nem érdekel.

Igazából sok sikert tudok kívánni neked. Remélem, megtalálod valahol a valódi céljaid.

Ha az a célod, hogy másnak dolgozz, akkor tanulj meg valamit, amire másoknak szükségük van. Éles eszed van? Nagyszerű! Kamatoztaasd valamiben. Segítségével kiváló lehetsz egy területen, ha azt a valamit jól megtanulod, és ha a többi tulajdonság is igaz, amit magadról írsz, akkor miután az adott területen elhelyezkedtél, jó eséllyel középtávon vezető is lehetsz, ha csak nem szűnik meg időközben a cég.

Ha viszont nem akarod ezt az utat járni, akkor neked kell megépítened a saját csapatod. Neked kell kitalálni, hová viszed a csapatod. Neked kell vállalnod a felelősséget magadért. Ezt úgy hivják, hogy saját vállalkozás. Találd meg az ötleted, és szerezz pénzt az elindításához! Ha nem tudsz előteremteni néhány milliót, és nem szeretnél vállalkozói tapasztalat híjján néhányszor fejjel menni a falnak, akkor is van megoldás, amit számodra találtak ki. Úgy hívják, hogy MLM hálózatépítés. Ott pont az erősségeid tudod kamatoztatni, és azokat tudod továbbfejleszteni.

2012. márc. 3. 00:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem bántasz, hiszen nem véletlenül kérdeztem meg itt, minden kommentnek örülök. Egyszer csináltam egy olyan melót 1 hétig, hogy az utcán kellett prospektust árulni marketing néven. Jéghideg volt, tüdőgyulladásom lett és az utazási költségeim sem állták.

Csak rosszat hallottam az mlm ről, de szívesen olvasnék pozitív dolgokat is.:)

2012. márc. 3. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:

A prospektusok osztogatása az utcán valóban a marketing egy formája. Semmi köze nincs az MLM üzleti modellhez. :)

Ha valóban van benned érdeklődés, akkor írj privátot. Itt nem szerencsés nyilvánosan megosztani erről információt.

2012. márc. 3. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!